Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 серпня 2021, 09:33
3702
8

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Я – найбільший варіант для Лопеса заробити гроші»

Українець сподівається, що реванш, все-таки відбудеться

| Оновлено 06 серпня 2021, 09:33
3702
8
Василь ЛОМАЧЕНКО: «Я – найбільший варіант для Лопеса заробити гроші»
Getty Images/Global Images Ukraine

Екс-чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко заявив, що за реванш з ним Теофімо Лопес зможе заробити максимально великий гонорар.

«Після бою з Накатані шлях один, але результатів і закінчень цього шляху може бути кілька. Перший - це Лопес, другий - невідомість, якщо Теофімо не погоджується або виникають якісь проблеми. Поки що домовленість про те, що поєдинок відбудеться, - усна. Ніякої дати, ніякої конкретики поки немає взагалі.

Потрібно нагадувати, що Лопеси говорили після поєдинку? Ось просто Лопеси у всій красі. Сьогодні ми думаємо про це - ми говоримо про це. Напрямок вітру змінився, йдемо туди - давайте говорити це. Вони не приховують цього і кажуть, що прийшли сюди заробляти. Їм потрібні гроші. Сьогодні я, напевно, найбільший варіант для них, щоб заробити», - сказав Ломаченко.

Нагадаємо, що у своєму останньому бою Ломаченко переміг японського бійця Масайоші Накатані технічним нокаутом у дев'ятому раунді.

Раніше став відомий новий можливий суперник Ломаченка.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Ломаченко сам собі підсунув свиню.
bullyUA
Вася со своим выклянчиванием боя с чемпионом Лопесом стал еще смешнее Бриггса, с выклянчиванием боя у Кличко. Вася превратился в посмешище
Hottabych
Потрібно нагадувати, що Лопеси говорили після поєдинку? Ось просто Лопеси у всій красі. Сьогодні ми думаємо про це - ми говоримо про це. Напрямок вітру змінився, йдемо туди - давайте говорити це. Вони не приховують цього і кажуть, що прийшли сюди заробляти. Їм потрібні гроші. Сьогодні я, напевно, найбільший варіант для них, щоб заробити», - сказав Ломаченко.Такого Ломаченко сказать не мог,так как он не Украинец.Ни одной украинской фразы я не слышал от него.Типичный МалоРосс.
Мистер Нокаут
Да кому вообще нужен этот старый ватный танцор диско?
balabolchenko_lompachenko
Пусть шлепок сначала реванш заслужит, который сам же вычеркнул из контракта.