Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 серпня 2021, 12:19
1292
0

Роман МИСАК: «Замість Миная опинився в Десні»

Голкіпер «сіверян» – про свій перехід

| Оновлено 06 серпня 2021, 12:19
1292
0
Роман МИСАК: «Замість Миная опинився в Десні»
ФК Рух. Роман Мисак

Новоспечений воротар «Десни» Роман Мисак розповів, чому віддав перевагу чернігівцям, хоча підготовку до сезону починав у «Минаї».

«Після одного з етапів підготовки я вибув через травму на три тижні й поїхав відновлюватися додому - до Львова. З «Минаєм» укласти контракт не встиг. Перебуваючи на «лікарняному», дізнався, що закарпатці запросили ще одного воротаря - Германа Пенькова. Не знаю, може, вони не вірили, що я зможу швидко повернутися до ладу.

А в кінці липня до мене почала проявляти інтерес «Десна», якій після відходу Євгена Паста потрібен був ще один воротар. Чернігівці все випитували, коли я зможу знову відновити тренування. Після консультацій з лікарями я відповів, що буду готовий на початку серпня, тоді вони запросили приїхати на перегляд до Чернігова. Далі події розгорталися стрімко: після сьогоднішнього тренування мені запропонували підписати однорічний контракт. Я погодився.

У Чернігові мене все влаштовує, постараюся довести, що в мені не помилилися. У команді прийняли добре, з деякими новими одноклубниками давно знайомий: Олексієм Гуцуляком, Тарасом Завійським, Пилипом Будківським.

Зараз для мене дуже важливо мати постійну ігрову практику, хоча чудово розумію, що доведеться витримати гостру конкуренцію з ще одним воротарем «Десни» - Ігорем Литовкою. Але наше суперництво має піти «Десні» тільки на користь. У своїй попередній команді - «Руху» - частіше доводилося бути запасним. Для мене це важкий процес», - сказав Мисак.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.