Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футбол
| Оновлено 07 серпня 2021, 20:55
3320
0

Бразилія – Іспанія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на фінал футбольного турніру Олімпіади

| Оновлено 07 серпня 2021, 20:55
3320
0
Бразилія – Іспанія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на фінальний матч футбольного турніру Олімпіади Бразилія - ​​Іспанія.

«Я в своїх прогнозах передбачав те, що в фіналі зіграють Бразилія та Іспанія, але не думав, що буде все на тоненького в півфіналах, і що буде такий розвиток подій. Можливий був і інший склад фіналістів. Тим цікавий і непередбачуваний футбол. За це ми його і любимо.

Але з великими труднощами і максимальним терпінням обидві команди в фіналі. Іспанці перемогли японців тільки в додатковий час. Забив на 115-й хвилині Асенсіо. А бразильцям супроводжувала удача тільки в серії пенальті проти амбітної Мексики.

Що чекати в фіналі? Це дуже цікаво! Обидві команди за основу гри беруть якісний контроль м'яча. У тих і інших більше 70 відсотків володіння м'ячем і більше 80 відсотків точність передач. Так, іспанці в кожному матчі по воротах суперника наносять більше 20 ударів, випереджаючи бразильців, які рази в три менше завдають ударів. Правда, бразильці в три рази більше проводять обведень, тобто індивідуальних дій. З чим це пов'язано? Іспанці більше заточені на командну гру, а бразильці - більше на індивідуальностей. У Бразилії багато гравців хочуть укласти хороші контракти з топовими клубами за прикладом багатьох своїх колег.

Обидві команди дуже багато фолять. Для мене це дивно, але я проаналізував, чому це відбувається. Це пов'язано з великою кількістю високотехнічних гравців на полі. Вони краще грають на атаку, ніж на оборону. Вони не вміють оборонятися і чисто відбирати м'яч. Тому вони і фолять.

Дивно, що іспанців матч чвертьфіналу з івуарійцями нічому не навчив. Вони дивом врятувалися і вийшли в півфінал. У них та ж низька реалізація і самовпевненість в своїх силах. У цих матчах я б відзначив хорошу роботу головного тренера 60-річного Луїса де ла Фуенте і його тренерського штабу. У вирішальних матчах він випустив на заміну гравців, які вирішили результати поєдинків з івуарійцями і японцями. У чвертьфіналі Рафа Мір вийшов на заміну, оформив хет-трик і вивів іспанців в півфінал. А в півфіналі вийшов на заміну Марко Асенсіо і відзначився єдиним голом у матчі, який виявився переможним.

Я вже багато говорив про обидві команди до фіналу, тому не буду повторюватися. У кожної збірної гідні і класні футболісти. Реально складно віддати комусь перевагу. Обидві команди гідні завоювати бажаний титул. Я не бачу переможця в основний час. А в додатковий час іспанці можуть виграти за рахунок правильних замін і сильної роботи тренерського штабу, який значно досвідченіший штабу збірної Бразилії.

У будь-якому випадку нам всім буде дуже цікаво дивитися цей фінальний поєдинок. Бажаю гарної гри і нехай переможе найсильніший», - сказав Грозний.

Матч Бразилія - ​​Іспанія відбудеться 7-го серпня. Початок зустрічі о 14:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.