Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 16 серпня 2021, 13:00
1907
3

Ракув – Рубін. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

Польський колектив має шанси трохи підняти нам настрій

| Оновлено 16 серпня 2021, 13:00
1907
3
Ракув – Рубін. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій
facebook.com/RakowCzestochowa

У четвер, 5 серпня, у Бєльсько-Бяла на Міському стадіоні відбудеться перший матч третього раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА з футболу, в якому зіграють польський «Ракув» і російський «Рубін». Стартовий свисток португальського рефері Жоау Піньєйру прозвучить о 22:00 за київським часом.

«Ракув»

Із українських клубів краще всіх ознайомлений із поточним станом справ усередині колективу-представника наших західних сусідів донецький «Шахтар», бо вже у своєму другому товариському матчі на передсезонних зборах колектив Роберто Де Дзербі зустрічався з польським «Ракувом», і прикро поступився із рахунком 1:2. Окрім цього, ми знаємо про чинного володаря «срібних» медалей польського чемпіонату не так уже й багато, проте якісна підготовка до нового футбольного року, зокрема – за допомогою матчу проти «гірників», допомогла команді Марека Папшуна завоювати Суперкубок Польщі в серії пенальті проти «Легії».

Що ж стосується безпосередньо старту сезону, то тут ми можемо констатувати явне бажання «червоно-синіх» потрапити на груповий етап новоствореного турніру. Цей висновок є цілком логічним, із урахуванням практично повної ротації в минулому турі національної першості, яка обернулася поразкою від «Ягелонії» (0:3). На тлі важкої перемоги над литовською «Судувою» за підсумком двох зустрічей (1:0), ця жертва бачилася для колективу Папшуна як обов'язкова.

«Рубін»

Що ж стосується казанського колективу, то часи його сенсаційних перемог в Лізі чемпіонів над каталонською «Барселоною» вже точно залишилися позаду, а сам клуб довгий час борсався в середині турнірної таблиці національної першості, але за підсумками минулого сезону зумів зайняти четверту сходинку, і тепер хоче потрапити до групового етапу Ліги конференцій.

Давати оцінку силі команди Леоніда Слуцького досить складно, бо навіть передсезонні збори вона проводила у виключній «ізоляції» з командами зі своєї країни, а в єврокубках це взагалі буде для неї дебютний поєдинок у сезоні. Однак, стартові перемоги над московським «Спартаком» (1:0) і тульським «Арсеналом» (3:0) підказують, що «Рубін» зараз може перебувати в хорошій формі. Ось тільки чи вистачить цього для перемоги над атлетичним, але вкрай недосвідченим польським суперником?

Орієнтовні склади

«Ракув»: Ковачевич – Арсеніч, Невуліс, Тудор – Кун, Іві, Полетановіч, Вдовяк – Цебуля, Гутковскіс, Шелонговскі.

«Рубін»: Дюпін – Самошніков, Уремовіч, Бегич, Зуєв – Хван, Євтіч, Шатов – Абільгор, Деспотовіч, Хакшабановіч.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Рубін» на чужому полі може повернутися до своїх історичних витоків, і засушити гру, після одного забитого голу. Нашою ставкою буде позиція – «Рубін» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.60 за лінією Parimatch.

5 серпня, четвер

«Ракув» – «Рубін»
Бєльсько-Бяла. Міський стадіон. 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Жоау Піньєйру (Португалія)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
2966
Что за тупое название? Почему мы должны радоваться чужим неудачам?
Александр Пышненко
Враг отрывает окопы в наших головах.
Andrii Popovich
Більше, більше новин про Російські клуби! Вболіваємо всією країною!