Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 05 серпня 2021, 21:41
1668
2

Гент – РФШ. Прогноз і анонс на матч Лиги конференцій

Чергова легка прогулянка для бельгійського клубу?

| Оновлено 05 серпня 2021, 21:41
1668
2
Гент – РФШ. Прогноз і анонс на матч Лиги конференцій
kaagent.be

У четвер, 5 серпня, у Генті на стадіоні «Геламко Арена» відбудеться перший матч третього раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА з футболу, в якому зіграють бельгійський «Гент» і латвійський РФШ. Стартовий свисток шведського рефері Мохаммед аль-Хакіма прозвучить о 21:30 за київським часом.

«Гент»

Уже колишній клуб українського форварда Романа Яремчука обійшовся без його участі на попередньому етапі кваліфікації, коли за рахунок домашнього розгрому норвезької «Волеренги» (4:0) зміг дозволити собі занадто багато в матчі-відповіді на полі суперників, і зіпсував статистику, поступившись (0:2). На факт виходу «Гента» до наступного раунду це аж ніяк не вплинуло, однак факт продажу лідера атак збірної України в португальську «Бенфіку» точно позначиться на атакуючому потенціалі команди в найближчому майбутньому.

Власне, уже позначився – колектив Хейна Ванхазебрука не найкращим чином стартував у новому сезоні на внутрішній арені, за два тури так і не пізнавши успіху в матчах проти далеко не найсильніших суперників: «Сент-Трюйдена» (1:2) і «Беєрсхоту» (2:2). Як бачимо, «буйволи» все ще здатні показувати результативний футбол, проте з досягненням результатів це їм не сильно допомагає. До того ж, між матчами чергового раунду кваліфікації «Гент» має зіграти проти досить міцного суперника в особі «Остенде», тому баланс сил бельгійському клубу доведеться штучно розподіляти по всіх поєдинках.

«Волеренга»

Експериментальний статус дебютного сезону новоствореного європейського турніру вже на стадії кваліфікації дозволяє нам пізнати всю географію Європи. Сказати, що «Гент» виділяється на тлі латвійського клубу, чия назва нехитро розшифровується як «Ризька футбольна школа» – нічого не сказати. Перевага в класі бельгійської сторони буде очевидною і в майбутньої дуелі, бо навіть сама організація суперників була заснована вже в XXI столітті – у 2005 році. До речі, за цей період клуб із Латвії встиг навіть змінити назву з «Даугава 90» на актуальне.

Важливим фактором, яким точно варто скористатися бельгійській команді, стане фактична відсутність серйозної підтримки у суперників у домашній грі, бо на їхній столичній арені «Аркадія», розрахованій на 432 людини, особливо не проведеш єврокубкові матчі, тому доводиться їздити до Юрмали. А це, на хвилиночку, смішні для України 40 км зайвого шляху. Утім, навіть у таких умовах дві перемоги над угорською «Академією Пушка» на минулому етапі змагань таки були здобуті, що вже можна було вважати сенсацією.

Орієнтовні склади

«Гент»: Руф – Годо, Ольсен, Фортуна, Кастро-Монтес – Оджиджа-Офое, Окума – Кумс, Самуаз – Тіссудалі, Депуатр.

РФШ: Черняускас – Сорокінс, Ліпушчек, Ягодінскіс, Савальніекс – Шимкович, Струм, Шарич – Сантана, Лемаіч, Фрайсенбіхлер.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Гент» на своєму полі повинен домогтися чергового значного стратегічного успіху. Нашою ставкою буде позиція – Фора «Гент» (-2) з коефіцієнтом 1.85 за лінією Parimatch.

5 серпня, четвер

«Гент» – РФШ
Гент. «Геламко Арена». 21:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Мохаммед аль-Хакім (Швеція)
Прогноз Sport.ua – 3:0
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Ок. Я (+2) на РФШ, проверим)))
Geniyfootball1985
Смешные прогнозисты)