Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 05 серпня 2021, 01:00
11359
5

Не хочу бути терпилою. Скандал у Спартаку: його ображала дружина Федуна

Спортивний директор Дмитро Попов спантеличив ЗМІ причинами відходу з клубу

| Оновлено 05 серпня 2021, 01:00
11359
5
Не хочу бути терпилою. Скандал у Спартаку: його ображала дружина Федуна
ФК Спартак. Дмітрій Попов

У московському «Спартаку» в день матчу кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Бенфіки» (0: 2) виник великий скандал.

Спортивний директор червоно-білих Дмітрій Попов заявив про відхід з «Спартака» і пояснив причини:

«Останньою краплею стала історія з правим захисником «Рівер Плейта» Гонсало Монтіелем. У нас було завдання – знайти гравця цього амплуа, і після відмови двох перших кандидатур ми готові були привезти в «Спартак» 24-річного фіналіста недавнього Copa America за 10 мільйонів євро – при тому, що на Transfermarkt він коштує 17. Через податки сума могла вирости до 12,5, але агент гравця Марсело Симонян обіцяв вирішити це питання і знизити трансферну вартість до 10.

Леонід Федун відразу сприйняв цей варіант негативно – пояснивши це так, що аргентинця без досвіду гри в Європі брати не хоче і таку суму за нього вважає неадекватною. Ніякі аргументи не діяли – ні основа збірної, що виграла Кубок Америки, ні вік, ні навіть те, що гравця схвалив Руй Віторія. Сьогодні Федун остаточно відмовив в угоді, але найбільше мене вразив скріншот англійською, прикладений до відмови, і його пояснення: «Це думка Тедеско, і я з ним згоден».

Виявляється, у нас склад формує колишній тренер, при тому, що з новим ми намагаємося побудувати футбол, прямо протилежний колишньому! При таких розкладах я не бачу сенсу в подальшому перебуванні в клубі. За місце не тримаюся і не хочу, вибачте, бути терпилою.

Також я втомився піддаватися постійним публічним приниженням з боку дружини власника клубу. Федун обіцяв вирішити це питання, але нічого не змінювалося. Тепер розумію: з урахуванням того, що за складом йдуть консультації з її улюбленцем Тедеско, і не могло змінитися.

Не можу миритися з відвертою недовірою своїй роботі, поважаю себе, і єдине, що мені в таких умовах залишається зробити, – це піти. Якщо команді ставлять завдання боротися за чемпіонство, то чому при цьому не довіряють ні спортивному директору, ні головному тренеру? Може, Доменіко формує команду під себе?»

Після матчу власник «Спартака» Леонід Федун прокоментував заяву Дмитра Попова:

«Це не чоловічий вчинок – бігти після поразок. Через те, що тобі не затвердили ту кандидатуру, яка викликає сумніви для покупки. Це не чоловічий вчинок! Все, що можу сказати. На жаль, у Попова вже подібна ситуація була. Ну ладно, Бог з ним».

Член ради директорів «Спартака» Андрій Федун теж відреагував на новину про звільнення спортивного директора червоно-білих Дмитро Попова:

«Попов сказав, що йде? Він не міг такого сказати. Вже сказав? Випив, напевно».

Оцініть матеріал
(94)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KIEWADIM
Все правильно сделал, а если честно ,то ваще пофиг
Михаил Степанов
чем больше говно кипит в мокшандии тем лучше!
cucumber
видимо у этого попова с трансфером аргентинца были связаны большие надежды. раз так бомбануло
umnuy2
трансфермаркет он что думал все идиоты вокруг