Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футбол
| Оновлено 03 серпня 2021, 11:12
3128
0

Мексика - Бразилія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на півфінал футбольного турніру Олімпіади

| Оновлено 03 серпня 2021, 11:12
3128
0
Мексика - Бразилія. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на півфінальний матч футбольного турніру Олімпіади Мексика - Бразилія.

«У групі А мексиканці фінішували другими слідом за Японією, набравши шість очок. Мексика програла Японії (1:2), але обіграла французів (4:1) і ПАР (3:0). У чвертьфіналі мексиканці легко з рахунком 6:3 обіграли Південну Корею і готуються до півфіналу проти бразильців, які жадають завоювати олімпійські золоті медалі. Бразилія перемогла в групі D, обігравши Німеччину (4:2), Саудівську Аравію (3:1) і зігравши внічию 0:0 з Кот-д'Івуаром. В 1/4 фіналу бразильці обіграли збірну Єгипту (1:0). Дивлячись на склад Бразилії, приходиш в захоплення! У них грає 38-річний захисник «Сан-Паулу» Дані Алвес, який пройшов «Севілью», «Барсу», «Ювентус», «ПСЖ», зіграв 118 матчів і забив 8 м'ячів за збірну Бразилії. І це викликає повагу! А є ще у бразильців Дієго Карлос з «Севільї», Гільєрме Арана, який пограв за «Севілью» та «Аталанту», Дуглас Луїс з «Астон Вілли», який пограв за «Ман Сіті» і «Жірону», Бруно Гімараєш з «Ліона », Антоні з «Аякса». А особняком у Бразилії стоїть один з лідерів «Евертона» та олімпійської збірної Бразилії Рішарлісон. До речі Рішарлісон вже зіграв за національну команду Бразилії 27 матчів і забив 10 голів! А є ще представник «Герти» Матеус Кунья, який виступав за «Сьон» і «Лейпциг». А є ще Рейніер, який належить мадридському «Реалу», але на правах оренди виступає за «Боруссію» Дортмунд. Також в складі форвард «Зеніту» Малком, який грав за «Барсу». Ще на Олімпіаді за Бразилію грає Пауліньо з «Байєра»! І цей список можна продовжувати.

І, напевно, Бразилія - ​​реальні фаворити на перемогу в футбольному турнірі Олімпіади. До речі, олімпійська збірна Бразилії у себе вдома в Ріо-де-Жанейро в 2016-му році стала чемпіоном Олімпійських Ігор. Ще тричі бразильці завойовували срібло і двічі - бронзу. Мексиканці до речі теж вигравали золото Олімпіади, але в 2012 році в Лондоні. Грають команди, які завойовували титул на попередніх Олімпійських Іграх.

В організації командної гри суперники виглядають по-різному. Бразильців цікавить тотальний контроль м'яча, віртуозна робота з м'ячем, індивідуальна майстерність і максимально можлива кількість ударів по воротах суперника. Мексиканці грають дуже раціонально і командно, а також компактно. Їх не цікавить контроль м'яча без проведення агресії і швидких атак. Вони менше засвоїх суперників володіють м'ячем, але вміло діють без м'яча, своєчасно і компактно перебудовуються, караючи суперника при найменшій можливості. Мексика забила 14 м'ячів і пропустила 5 в 4 іграх на Олімпіаді. Бразильці забили тільки 8, але, правда, і пропустили 3.

Найімовірніше, обидві команди заб'ють. Але у бразильців вище клас індивідуальної майстерності футболістів і є досвід гри в таких солідних європейських чемпіонатах і топ-клубах. Тому я бачу бразильців у фіналі, хоча матч буде дуже складний», - сказав Грозний.

Матч Мексика - Бразилія відбудеться 3-го серпня. Початок зустрічі об 11:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левскі», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 08:22 2
Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна

Ікер опублікував пост у своєму Twitter, мадридський клуб вибив «містян» із ЛЧ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.