Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 серпня 2021, 20:27
3471
0

Спарта - Монако. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Зустріч з явним фаворитом

| Оновлено 03 серпня 2021, 20:27
3471
0
Спарта - Монако. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
asmonaco.com

У вівторок, 3-го серпня, на стадіоні «Дженералі Арена» в Празі (Чехія) відбудеться матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між місцевою «Спартою» і «Монако». Стартовий свисток пролунає о 20:00 за київським часом. Арбітром зустрічі буде англієць Майк Дін.

Переможець цього протистояння в наступному раунді кваліфікації може зіграти з донецьким «Шахтарем», якщо «гірники» пройдуть бельгійський «Генк».

«Спарта»

 

Празька команда вже подолала одну стадію кваліфікації найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу. Підопічні Павла Врби пройшли австрійський «Рапід». У першому матчі в Австрії «червоні» поступилися, але взяли своє в рідних стінах, відправивши у ворота суперника два м'ячі. Недооцінювати «Спарту» не можна, оскільки друга команда за підсумками минулого сезону чемпіонату Чехії є досить грізним суперником.

Команда Павла Врби вже стартувала в новому сезоні чемпіонату Чехії. І стартувала вдало - з двох перемог. Спочатку пражани в рідних стінах перемогли «Сігму» з Оломоуца (3:2), а потім на виїзді розгромили ліберецький «Слован» (5:0).

Відзначимо, що в складі «Спарти» зараз виступає колишній захисник харківського «Металіста» словак Лукаш Штетина. При цьому, він є основним гравцем команди.

«Монако»

 

Для «монегасків» це буде перший офіційний матч в сезоні. Вони стартують тільки з цієї стадії найсильнішого європейського турніру, а чемпіонат Франції почнеться на вихідних. «Монако» стартує 6 серпня домашнім матчем проти «Нанта». До цього команда Ніко Ковача проводила лише товариські матчі. «Червоно-білі» змогли перемогти австрійський «Зальцбург», бельгійський «Серкль Брюгге» і німецький «Вольфсбург», але програли іспанському «Реалу Сосьєдад».

Трансферне вікно «Монако» пройшло спокійно. Третя команда за підсумками минулого сезону французької Ліги 1 підписала воротаря Александера Нюбеля з «Баварії» і півзахисника Ісмаїла Якобса з «Кельна».

Орієнтовні склади

«Спарта»: Ніце, Візнер, Штетина, Ханко, Хойєр, Пешек, Павелка, Крейчі, Дочкал, Моберг-Карлссон, Гложек.

«Монако»: Нюбель, Бадіашіле, Бен Йєддер, Дісасі, Мартінш, Сідібе, Фабрегас, Головін, Тчуамені, Фолланд, Фофана.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.70 по лінії Parimatch.

3 серпня, вівторок

«Спарта» – «Монако»
Прага. Стадіон «Дженералі Арена». 20:00
ТБ-трансляція - Спорт1
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.