Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1507
1

КАРАВАЄВ: «Динамо потрібно продовжувати те, що було в минулому сезоні»

Гравець прокоментував перший офіційний матч сезону

КАРАВАЄВ: «Динамо потрібно продовжувати те, що було в минулому сезоні»
fcdynamo.kiev.ua

Захисник «Динамо» Олександр Караваєв оцінив перший офіційний матч сезону. Кияни в поєдинку УПЛ обіграли «Верес» 4:0.

- Тренерський штаб вимагав від нас, щоб ми продовжили те, на чому закінчили минулий чемпіонат. Ми повинні показувати свій стиль гри, демонструвати переможну серію - і ще додавати. Намагаємося з кожним матчем все краще і краще награвати взаємозв'язки між собою та не відмовлятися від своєї гри і тренерських установок.

- У моменті з першим голом ти записав на свій рахунок передачу головою. Віддавав раніше такі паси?

- Якщо порахувати, думаю, до десятка таких передач у мене набереться. Дуже часто таке траплялося, коли грав у «Зорі». Тренерський штаб не акцентував увагу на тому, що я повинен зіграти саме так, але мене поставили при кутових на цю позицію в штрафному, і я знав, що повинен там бути. Комфортно почуваюся при подачі на ближню штангу та розумію своє завдання - якщо м'яч долітає до мене, то я повинен його продовжити. Із цієї позиції важкувато забити в ворота, оскільки це дуже гострий кут. Але коли ти переправляєш м'яч, то захисники губляться.

- Після двох швидких забитих м'ячів гра змінилася, перейшли на полегшений режим?

- Коли ти на 6-й хвилині ведеш у рахунку 2:0 і перевершуєш суперника, якому буде складно відігратися, то, звичайно, контролюєш гру та створюєш велику кількість моментів. Можна грати розкуто, не так затиснуто, і намагатися показати всі свої можливості на футбольному полі, адже результат вже є.

- Чи очікували від «Вереса» більшого, як від дебютанта Прем'єр-ліги?

- З «Вересом» і так було важко, тому що вони грали дуже компактно. Але і ми зіграли правильно, адже розбирали цю команду. Містер відноситься серйозно до кожного суперника, і неважливо - це команда з першої ліги в Кубку України або колектив УПЛ. Тренер розбирає кожного противника настільки досконально, що ми знаємо сильні та слабкі якості кожного гравця, на яких можемо зіграти. У плані розбору суперників Містер проробляє колосальну роботу. Для цього потрібно мати дар.

- Містер спускався в перерві до роздягальні, щоб внести якісь корективи?

- Звичайно. Він не може без цього. Якщо бачить, що щось йде не так, то обов'язково вкаже. У перерві Містер сказав, що ми провели хороший перший тайм, забили швидкі голи, але потім заспокоїлися. А потрібно тримати темп і рівень гри, і в другому таймі навпаки підняти швидкість ще більше, як було з перших хвилин. Містер завжди щось конструктивно підказує, і це дуже допомагає.

- Тимчик забив свій перший гол за київське «Динамо», встигли його з цим привітати?

- Він сором'язливий хлопець, але завтра, думаю, будемо його серйозніше питати, адже перший гол за «Динамо» запам'ятовується. Тимчик провів дуже сильний матч, віддав гольову передачу та забив гол. Хочеться, щоб він не зупинявся та продовжував у тому ж дусі й надалі. У нашій команді дуже сильна конкуренція, по 2-3 рівноцінних гравця на кожній позиції. Хто б не вийшов на поле, малюнок гри зберігається, всі виконують вимоги тренерського штабу. Це дуже здорово, коли є така конкуренція.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maxlove
Наснаги хлопці! Вперед до перемоги!!!