Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Важка атлетика
| Оновлено 01 серпня 2021, 16:08
11422
58

Важка атлетика. Українка Деха не змогла взяти медаль

Ірина претендувала на нагороду, однак провалила поштовх

| Оновлено 01 серпня 2021, 16:08
11422
58
Важка атлетика. Українка Деха не змогла взяти медаль
Getty Images/Global Images Ukraine

На Олімпійських іграх 2020 у Токіо проходять змагання жінок у важкій атлетиці у ваговій категорії до 76 кілограм.

Україну в цьому виді програми представляла 25-річна Ірина Деха. Наша співвітчизниця тричі не змогла взяти вагу 131 кг у поштовху і залишилася без медалі.

Відзначимо, що після першої вправи – ривка, де Деха з другої спроби взяла вагу 113 кг, вона була серед претенденток на нагороди.

Нагадаємо, раніше українець Романчук виграв медаль у запливі на 1500 метрів вільним стилем.

Оцініть матеріал
(75)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 58
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitason
Просто на Олимпиаде нужно работать на грани своих возможностей и выжимать максимум , демонстрировать характер и волю к победе,а мы изначально выходим в каком-то угнетённом состоянии и не готовы выгрызать медали! Это не всех касается ,конечно ,но подавляющего большинства наших спортсменов, должен быть характер и чрезмерная мотивация добиться успеха, только так будет результат!! Жаль ,но многие не готовы морально это делать!!
Евгений Фещенко
комментаторы, то может вы пойдёте что-то выиграете?
introvert
Ще трішки ганьби. Ну нічого, вже звикли.
Василь Гаранджа
Прикро. Хоча, навіть, якщо би Ірина взяла 131 кг, медалі би не отримала. Суперниці взяли значно більше.
Александр Потапчук
Почему-то не удивительно!! Уже все привыкли именно к таким новостям.
iskender
Итого, 134 или может даже 133 хватило бы до бронзы. В этом году брала 135. Это чистая психология, я думаю.
Denis Mozurov
Вчера на википедии просидел собирал всю инфу за все олимпиады с 1992 года... мы деградируем с каждой олимпиадой, в этой вообще послали меньше всего атлетов за всю историю. На предыдущих было всегда в районе 230, на этой 155. Брали всегда по 23-22 медали, многократно брали по 7+ золотых, теперь же мы просто позорище какое-то.
introvert
А італійці потужно рвонули компенсовувати брак золота в своїй скарбничці при солідній їх кількості на загал. Золото італійця на стометрівці - це взагалі феноменальне досягнення після багаторічного домінування ямайців і американців!
suforza1921
Після другої невдалої спроби треба було іти ва банк. Перезамовити на 134 чи навіть 135. Дати можливість перепочити між спробами, поки кілька інших спортсменок брали б 133. І налаштуватись психологічно на останній підхід. Тим більше, було зрозуміло, що 131 не вистачить до медалі, який сенс був штовхати цю вагу втретє? Тут як на мене, очевидний прокол тренерів
introvert
Дуже цікавий змагальний день в легкій атлетиці. Баршим з Тамбері поділили золото з результатом 2.37 - в цьому секторі нашому Проценку, навіть якби він кваліфікувався, все одно не було чого ловити. Причому судді віддали рішення щодо "переприжки" на відкуп самих спортсменів. Не знав, що так можна))
Сергей Шульженко
Страх -главный враг Ирины!
vitaha33
Да, хоч за італійців потішусь, виграти золото в прижку з Баршимом, а потім виграти королівські 100м - це фантастика. Та і Баршим заслужив, в ріо незрозумілий канадець їх обскакав з Бондаренком. Короче, шикарний день в легкій атлетиці.
А щодо Дехи, то просто дуже сумно, не зрозуміло, що з нею, вона ледве дихала... І ще одне, чому не ризикнути і в 3 спробі 133 не заявити? Ітак не взяла ітак, але хоча б за медаль боролась... Походу треба було зі 130 і починати... Ну що ж, чергове нездійснене очікування. Приємно лише, що багато наших реально боряться за медаль, а не просто туристи. А те, що не виходить - інша історія
Persian
Я только не понял, почему сразу заявили неподъемный вес? Взяла бы меньше и была бы уверенность. Проигрыш тренеров в тактике в том числе!
WhoKnows
Не впоралась із емоціями. Здавалось що перший елемент вправи виходить дуже легко, на відміну від тієїж кореянки чи мексиканки
iskender
Ещё и рекорд Кравец побили...
ffggpl
Странные вещи происходят: мексиканка выходит и берет на 12кг больше личного рекорда, а наши не могут взять свой привычный вес. Специалисты объясните - в чем дело? Просчеты в подготовке?
Fangold
133 кг до медалі, обісралася чемпіонка Європи на олімпіаді
upiter8
Конч...ая Олимпиада, Подготовка к ней и где-то сами спортсмены, Ну бл... ну слушайте же себя немного если тренеры без мозгов...
Александр Ад
тепер вся надія(на золото) на двух наших ...промовчу.щоб не наворочити,здогадатися не важко
SandroKing
Тренеры конечно мочат. Три раза подряд подымать один и тот же вес без передышки. Обычная практика добавить пару килограмм чтобы дать передохнуть и собраться пока другие подымать будут. Тем более рабочий вес для нее.