Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 серпня 2021, 19:49
1105
0

Ворскла – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

В гості до пригнічених європоразкою полтавчан

| Оновлено 01 серпня 2021, 19:49
1105
0
Ворскла – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла

У неділю, 1 серпня, «Ворскла» в рамках Прем’єр-ліги проведе матч проти «Руху». Після напруженого матчу в четвер в рамках Ліги конференцій, який завершився вильотом полтавчан з єврокубків, психологічний настрій у «зелено-білих» не найкращий. Та й фізичних сил ця гра забрала у гравців «Ворскли» чимало. Рухівцям, які програли в першому турі чемпіонату «Металісту 1925» (1:2), потрібно також набирати очки.

«Ворскла»

Під час літнього міжсезоння, яке підопічні Юрія Максимова провели з думкою про новий єврокубковий похід, у складі «Ворскли» відбулися певні кадрові зміни. Залишили команду Опанасенко, Васін та кращий бомбардир минулого чемпіонату Кулач. На тренерську роботу перейшли Ребенок та Сапай. Натомість новачками команди стали Тамм («Десна»), Вакула («Шахтар»), Бондаренко («Олександрія»), Есеола («Кайрат») та Кушніренко («Миколаїв»). Саме Кушніренко, дебютував у складі полтавчан у єврокубках і побачив червону картку, яка дала суперникам «Ворскли» чисельну більшість на полі.

Серед гравців полтавського клубу виділимо Степанюка, який в разі виходу на поле проведе ювілейний,100-й, матч на клубному рівні у всіх турнірах. У своєму стартовому поєдинку нового чемпіонату «Ворскла» вдома не змогла здолати «Дніпро-1», зігравши внічию з рахунком 2:2.

«Рух»

В стартовому матчі нового чемпіонату в складі «Руху» дебютувало двоє новачків – 18-річний захисник Роман Дідик, який виступав у Першій лізі за «Агробізнес» (Волочиськ) та 26-річний півзахисник Орест Кузик, останнім клубом якого був кіпрський «Пафос». Саме Кузик, вийшовши на заміну у грі з «Металістом 1925», відкрив лік голів рухівців у новому сезоні. До матчу з полтавчанами підопічні Івана Федика підійшли з гольовим клубним рекордним серіалом, який продовжується 6 ігор - 11 голів. Пропускний же серіал «Ворскли» триває в УПЛ 8 матчів – 17 м’ячів.

Історія зустрічей

«Ворскла» та «Рух» раніше зустрічалися лише у минулому сезоні. Саме у Полтаві «жовто-чорні» провели свою дебютну гру в Прем’єр-лізі і зазнали великої поразки з рахунком 2:5. До речі, «Рух» найбільше голів за матч пропустив в УПЛ саме у цій грі з «Ворсклою». Матч-відповідь відбулася 14 лютого цього року на «Арені Львів» і переможця не виявила – нічия 1:1. Рахунок у матчі відкрили рухівці – після удару з «позначки» Климчука, а в другому таймі Цітаїшвілі врятував «Ворсклу» від поразки.

Феміда

Арбітром матчу призначено досвідченого киянина Євгена Арановського, який провів вже 122 (!) гри УПЛ. «Ворскла» провела вже 16 ігор в чемпіонатах за Арановського: 2 перемоги, 8 нічиїх та 6 поразок. А матч за участю «Руху» стане для цього арбітра дебютним в УПЛ.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Різник, Яворський, Чеснаков, Тамм, Пердута, Якубу, Пуцлін, Скляр, Тілль, Кане, Степанюк.

«Рух»: Бандура, Білий, Мисик, Гагун, Дідик, Федорчук, Мартинюк, Кухарук, Климчук, Бойчук, Борячук.

Прогноз на протистояння

Полтавська команда дуже захоче перемогти, аби в певній мірі реабілітуватися за єврокубкову поразку в Лізі конференцій. Зробити це буде непросто. Суперник міцний з досвідченими гравцями у кожній командній лінії. Швидше за все, суперники порівну поділять очки.

1 серпня, неділя

«Ворскла» – «Рух»
Полтава. Стадіон «Ворскла» імені О.Бутовського. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ВОРСКЛА — РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Євген Арановський (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Юрій Назаркевич
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Ліверпуль серйозно веде Судакова, скаути дивляться
Футбол | 28 березня 2024, 19:32 0
Джерело: Ліверпуль серйозно веде Судакова, скаути дивляться

Клуб АПЛ стежить за прогресом лідера збірної України

Стало відомо, скільки Чорноморець хотів отримати за Салюка
Футбол | 28 березня 2024, 12:13 4
Стало відомо, скільки Чорноморець хотів отримати за Салюка

Пропозиція «Хаммарбю» виявилася нецікавою одеському клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.