Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 липня 2021, 01:05
1864
0

США - Катар. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч півфіналу Золотого Кубка КОНКАКАФ

| Оновлено 30 липня 2021, 01:05
1864
0
США - Катар. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Динамо Київ. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч півфіналу Золотого Кубка КОНКАКАФ США – Катар.

«Золотий Кубок КОНКАКАФ – це 26-й розіграш турніру для країн Північної і Центральної Америки, а також Карибського басейну. Турнір проходить в США в дев'яти містах на десяти стадіонах. Звідки з'явилися 16 учасників? Є так звана Ліга націй КОНКАКАФ, за підсумками якої команди потрапляють на Золотий кубок КОНКАКАФ. Але в цьому році на турнірі грає ще одна запрошена збірна. В цьому році це володар Кубка Азії-2019 і господар наступного чемпіонату світу Катар. На цьому Золотому Кубку КОНКАКАФ повинна була грати і хороша збірна Кюрасао, але через спалах коронавіруса в команді, вона знялася з турніру.

США зі стовідсотковим результатом виграла групу В. Катар також став першим, але з 7 балами в активі. У чвертьфіналі Катар виграв 3:2 у Сальвадора, а США виявилися сильнішими за Ямайку (1:0).

Збірна США йде 20-ю в рейтингу ФІФА. Американців очолює 47-річний Грегг Берхальтер. США шість разів завойовували цей трофей і попередній раз в 2017 році. У червні 2021 року збірна США завоювала трофей Ліги націй КОНКАКАФ, обігравши у фіналі Мексику (3:2). Але в тій збірній США були Пулішич, Дест, Рейна, Сарджент, Маккенні, Стеффен, Брукс та інші футболісти, які грають в Європі. Всі ці гравці зараз знаходяться в своїх клубах і готуються до нового сезону. А костяк цієї збірної США складають гравці MLS.

У збірної Катару немає таких проблем, так як в турнірі беруть участь їхні кращі футболісти, які в 2019 році виграли Кубок Азії, перемігши у фіналі Японію (3:1). У них в складі 24-річний нападник «Аль-Духаіля» Алмоез Алі. Він забив вже 30 голів за збірну Катару. Також виділю в цьому складі високорослого форварда Мохаммеда Мунтарі. Ще виділяється представник «Аль-Садда» Акрам Афіф, права на якого свого часу належали «Вільяреалу». Виділю також досвідченого Хассана Аль-Хайдоса (132 гри і 20 голів за збірну). А ще в складі є Абдулазіз Хатем і Карім Будіаф, які також провели багато матчів за збірну Катару.

Головний тренер Катару – 45-річний іспанець Фелікс Санчес Бас, який з 2017-го року очолює збірну Катару. До цього він працював з катарським молодіжками, а також з юнацькою «Барселоною». У збірної Катару філософія іспанського футболу. І ця філософія дає результати. Катар вже знаходиться на 58-му місці в рейтингу ФІФА. До речі, на минулому Кубку Азії Катар забив 19 м'ячів і пропустив лише один в фіналі від Японії. Але вони все одно виграли у японців 3:1. Фантастичні результати.

Незважаючи на те, що Катар грає в гостях, я ставлю вище їхні шанси на вихід у фінал Золотого Кубка КОНКАКАФ, так як у збірної США немає основного складу. Без всяких образ і як тренер-професіонал, я роблю ставку на Катар», – сказав Грозний.

Матч США – Катар відбудеться 30 липня. Початок зустрічі – о 02:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Збірна України U-19 почала збори перед іграми еліт-раунду Євро-2024
Футбол | 18 березня 2024, 22:10 0
ВІДЕО. Збірна України U-19 почала збори перед іграми еліт-раунду Євро-2024

Міні-турнір за вихід до фінального раунду ЧЄ пройде 20–26 березня у Скоп'є

Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа
Бокс | 18 березня 2024, 11:18 0
Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа

Франсіс упевнений, що міг би провести бій набагато краще

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.