Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

28.07.2021 21:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:5 1 : 2
ПСВ Ейндховен Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2021, 19:29
2239
0

Галатасарай – ПСВ. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Стамбульський «кіт» уже навряд чи вискочить із мішка

| Оновлено 03 листопада 2021, 19:29
2239
0
Галатасарай – ПСВ. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
facebook.com/Galatasaray

У середу, 28 липня, у Стамбулі на стадіоні ім. Фатіха Теріма відбудеться матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, в якому зіграють турецький «Галатасарай» і нідерландський «ПСВ». Стартовий свисток італійського рефері Массіміліано Ірраті прозвучить о 21:00 за київським часом.

«Галатасарай»

Господарі поля будуть знаходиться в прийдешньому поєдинку в жахливих умовах, бо поразка з рахунком 1:5 на чужому полі практично не залишає надій із точки зору двоматчевого протистояння. І тут навіть справа не у відсутності вже набридлого «правила виїзного гола», яке було скасовано в новому сезоні на міжнародних змаганнях. Підопічним Фатіха Теріма все одно довелося б шукати шляхи забивати чотири м'ячі, за умови, що кожен із них не знайде відповіді з боку суперників.

«Галатасарай» у Ейндховені був методично розкладений нідерландським суперником на найдрібніші деталі, а хет-трик нев'янучого Ерана Захави і дубль того самого Маріо Гьотце наочно показали очевидну перевагу однієї команди над іншою, не більше. У минулому сезоні національної першості «леви» набрали стільки ж очок, скільки і «Бешикташ» – 84, проте чемпіонами так і не стали. Вилітати з кваліфікації до єврокубків уже на першому для себе етапі – справа не з приємних, але що зможе поміняти за тиждень команда, у якої навіть не стартувала національна першість? Хіба що, президента країни можна запросити до VIP-ложі. Для більшої переконливості, так би мовити.

«ПСВ»

Одна з останніх тез буде актуальна і для гостей майбутнього поєдинку. Дійсно, і в Нідерландах ще триває сезон літніх відпусток для футболістів, тому як такої ігрової практики команді Рогера Шмідта брати було ніде. Однак, «ПСВ» був настільки майстерним у першій грі, що й не особливо було помітно вразливих місць у побудові цієї команди. «Срібний» призер минулого сезону Ередівізі виявився куди успішніше за своїх турецьких колег, хоча вкочуватися до робочого процесу почав мало не на тиждень пізніше опонентів.

У нідерландського клубу є лише один своєрідний привід переживати щодо майбутньої гри – це візити в гості до «Галатасараю», які клуб здійснював раніше. Так, їх було небагато – всього три з восьми зіграних між цими командами матчів – однак тенденція незмінно пропускати на чужому полі явно простежується. «ПСВ» двічі програвав по 0:2, а також один раз виграв 2:1. Що характерно, удома «червоно-білі» виключно вигравали, а попередні результати на виїзді лише підкреслюють, що на півтора кроку колектив Шмідта вже в наступній стадії.

Орієнтовні склади

«Галатасарай»: Муслера – Байрам, Маркао, Луїндама, Озтюрк – Кілінч, Кара, Туран – Актюркоглу, Бабель, Секідіка.

«ПСВ»: Дроммель – Макс, Боскалья, Рамальо, Мвене – Сангаре, ван Гінкель – Вертессен, Гьотце, Мадуеке – Захави.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що будь-яка турецька команда в рідних стінах отримує фантастичний бонус до рішучості, тому «Галатасарай» може зачепитися за перемогу, але при цьому пропустить у свої ворота. Нашою ставкою буде позиція – перемога «Галатасарая» і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 4.10 по лінії Parimatch.

28 липня, середа

«Галатасарай» – «ПСВ»
Стамбул. Стадіон ім. Фатіха Теріма. 21:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Марко Ірраті (Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.