Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 23 липня 2021, 11:08
1429
1

Альянс має намір поборотися за вихід до УПЛ

Команда з Липової Долини не проти підвищитися в класі

| Оновлено 23 липня 2021, 11:08
1429
1
Альянс має намір поборотися за вихід до УПЛ
ФК Альянс

Перед початком сезону відбулася традиційна зустріч керівництва ФК «Альянс» та спонсорів з командою. Головний тренер «Альянса» Юрій Ярошенко розповів про плани команди на сезон.

«Перед нами поставлено завдання виступити краще, ніж у минулому чемпіонаті Першої ліги, де «Альянс» фінішував шостим. Вважаю, що ми продуктивно провели підготовчий період, посилившись тими виконавцями, яких хотіли бачити у себе», — зазначив Ярошенко.

Після першої частини сезону цілі «Альянса» будуть конкретизовані, і перед командою в разі успішної осені буде поставлене завдання поборотися за підвищення в класі.

В останніх контрольних матчах команда з Липової Долини перемогла «Металіст 1925» (3:1), зіграла внічию з «Металістом» (1:1) і поступилася в рівній боротьбі «Дніпру-1» (0:2).

Повним ходом йде будівництво заміської спортивної бази «Альянса».

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MasterSith_2013
Клуб має кошти це видно і відіграли непога їм доснаги хоча суперники з 2 ліги Металіст та Кривбас дуже добре укомплектувались на Першу лігу що підвищитись до УПЛ тому думає це будуть одні з головних конкурентів за 1-2 місця 3-4 простіше Миколаїв з амбіціями пішов у 2 лігу ну але такі як Оболонь, Волинь, Агробізнес з ними можна поборотись. Ціка якщо таки вийдуть в УПЛ будуть будувати стадіон чи залишаться у Сумах