Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 вересня 2021, 06:29
3556
1

Гендиректор Металіста: «Утримання стадіону коштує дорого. Будемо платити»

У «Металіста» прорахували доцільність суми оренди стадіону

| Оновлено 11 вересня 2021, 06:29
3556
1
Гендиректор Металіста: «Утримання стадіону коштує дорого. Будемо платити»
ФК Металіст. Олександр Ворошилов

У наступному сезоні обидва харківських клуби – «Металіст» і «Металіст 1925» – будуть платити різну вартість оренди ОСК «Металіст». Для перших це буде 300 тисяч грн за матч, а для других – 30 тисяч, в 10 разів менше.

Комерційний директор ОСК «Металіст» Олександр Рогачевський підтвердив, що інформація відповідає дійсності та зазначив, що «Металіст 1925» погрожував знятися з турніру через орендну ціну.

Виконавчий директор «Металіста 1925» Андрій Нєдєлін пояснив, що у клубу в договорі – лише оренда зеленого покриття за 30 тисяч гривень, а все інше оплачується окремо.

Олександр Ворошилов, генеральний директор новоствореного «Металіста», розповів, що його клуб дійсно буде платити 300 тисяч грн за один матч на ОСК «Металіст»:

«Перед тим, як підписувати договір, ми сіли з бухгалтерією і прорахували доцільність такої суми. Вирішили – так, утримання такого стадіону коштує дорого. Прийняли рішення платити за кожен матч 300 тисяч гривень.

Це справедлива вартість, адже ми будемо продавати квитки, атрибутику. Розглядався варіант дорожче, але ми змогли знизити ціну. 300 тисяч – для нас об'єктивна ціна. Вся інфраструктура, все нове. Нас це влаштовує, адже у нас на першому місці вболівальники, їх комфорт».

У той же час Ворошилов підтвердив, що вони будуть платити за оренду не тільки частини інфраструктури ОСК, як «Металіст 1925», а в цілому за проведення матчу на комплексі:

«Це оренда комплексу, тільки без стюардів і техперсоналу. Хоча розглядався варіант, щоб в цю вартість увійшли й вони. Але стюардами у нас окремо займається відділ безпеки і відділ по роботі з уболівальниками. Це наше питання. А ось щодо прибиральників, чистоти туалетів і сидінь – це все входить в цю вартість оренди».

Що стосується напруги між клубами, про який говорив Андрій Нєдєлін, Олександр Ворошилов дотримується протилежної точки зору. І навіть у вчорашній ситуації зі зміною лого «Металіста 1925» на атрибути «Металіста» у роздягальні на ОСК він не бачить конфлікту:

«Ніякого конфлікту немає. Ми ставимо завдання відродження того «Металіста», що був спочатку. Це мета – повернути до Харкова улюблений клуб. Присутність в місті двох команд – це конкуренція, не конфлікт.

Ми нічого не поміняли іншого. Ми хочемо відновити клуб і всю інфраструктуру. І я не бачив жодного листа або навіть усної скарги від керівництва «Металіста 1925» з цього приводу».

Металіст заплатить за оренду стадіону в 10 разів більше, ніж Металіст 1925

Джерело Трибуна
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

МАРКЕВИЧ: «Ребров не прогадав із замінами Зінченка і Довбика»
Футбол | 27 березня 2024, 11:49 1
МАРКЕВИЧ: «Ребров не прогадав із замінами Зінченка і Довбика»

Колишній тренер збірної – про вихід українців на Євро-2024

Усик відповів Бетербієву, який вважає, що переміг українця на ОІ-2012
Бокс | 27 березня 2024, 15:54 0
Усик відповів Бетербієву, який вважає, що переміг українця на ОІ-2012

Олександр добре пам'ятає той бій

Вони! Це! Зробили!
Футбол | 27.03.2024, 11:23
Вони! Це! Зробили!
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FoZZy
"М1925" схожі на істеричок... "Або зробите як ми скажемо, або знімаємось з чемпіонату"... Знімалися б одразу, чи це більше було схоже на "понт", щоб вибити для себе прийнятну орендну плату? Починати перший сезон у ПЛ таких істерик... Цікаво, що буде далі?