Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 22 липня 2021, 20:57
1556
0

Гент – Волеренга. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій

На що здатний бельгійський клуб без Романа Яремчука в атаці?

| Оновлено 22 липня 2021, 20:57
1556
0
Гент – Волеренга. Прогноз і анонс на матч Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 22 липня, у Генті на стадіоні «Геламко Арена» відбудеться перший матч другого раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА з футболу, у якому зіграють бельгійський «Гент» і норвезький «Волеренга». Стартовий свисток хорватського рефері Маріо Зебеца пролунає о 21:30 за київським часом.

«Гент»
 

Минулий сезон для підопічних Хейна Ванхазебрука пройшов безумовно не так, як вони самі могли на те очікувати. «Буйволи» так і не змогли потрапити до чемпіонського плей-оф місцевої Про-ліги, однак у четвірці претендентів на єдину путівку до новоствореної Ліги конференцій УЄФА зуміли зайняти почесне перше місце, і тепер першою з команд своєї країни спробують цей турнір «на зуб».

Ця спроба пробитися на груповий етап могла супроводжуватися участю відразу двох українських виконавців у складі «Гента», проте неочевидна ситуація з можливим продажем Романа Яремчука вдарила не тільки по можливості нашого форварда стартувати в єврокубковому сезоні, але і суттєво зменшила атакуючий потенціал його команди. Очевидно, що відсутність гравця такого рівня в заявці на міжнародний турнір не піде на користь результатам Ванхазебрука, проте їхню внутрішню політику критикувати ми не можемо. Знаємо лише одне – Роману Безусу доведеться нести прапор нашої країни за себе і за того хлопця.

«Волеренга»
 

Про такий норвезький клуб, як «Волеренга», в наших широтах мало хто чув, та й сама команда 1913 року заснування не особливо вражала виступами на міжнародній арені за ходом своєї історії. П'ятиразовий чемпіон, чотириразовий володар кубка Норвегії, а також переможець мало значимого, але знайомого українському вболівальнику, Кубка Ла-Манги в 2008-му році – ось це і все, що хоч якось характеризує ім'я колективу, який у себе на батьківщині помпезно носить прізвисько «Гордість Осло».

Що ж стосується актуальних тенденцій, то колектив Даг-Ейлева Фагермо – третя команда своєї країни за підсумками сезону-2020. І ось якраз у цьому числі і ховається головний козир норвезької команди – безумовна перевага над суперниками у фізичному тонусі, який і так у скандинавських команд завжди в повному порядку. У норвезькій Вищій лізі зараз грають 14-й тур, «Волеренга» займає п'яту сходинку, відстаючи від лідера – «Мольде», на дев'ять очок, але ця ситуація у будь-якому випадку краще в ігровому плані, ніж у «Гента», який останній офіційний матч провів ще в кінці травня.

Орієнтовні склади
 

«Гент»: Руф – Опері, Ольсен, Нгадеу-Нгаджи, Кастро-Монтес – Оджіджа-Офое, де Сарт – Безус, Юльсагер – Бруно, Депуатр.

«Волеренга»: Клаєссон – Несберг, Холмі, Толлас, Борхгревінк – Емільсен, Холм, Бьордаль – Сахрауї, Удал, Деннум.

Прогноз на протистояння
 

Ми вважаємо, що «Гент» на своєму полі повинен досягти стратегічного успіху, проте зробити це з мінімальним рахунком йому не дозволить суперник, який перебуває в ігровому тонусі. Нашою ставкою буде позиція – перемога «Гента» + ІТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.15 по лінії Parimatch.

22 липня, четвер

«Гент» – «Волеренга»
Гент. «Геламко Арена». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Маріо Зебец (Хорватія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.