Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Теніс
| Оновлено 22 липня 2021, 03:42
10129
17

СВІТОЛІНА: «Деяким в Токіо не пощастило. На 6 осіб тільки 1 туалет»

Перша ракетка України розповіла про враження від Олімпійського селища

| Оновлено 22 липня 2021, 03:42
10129
17
СВІТОЛІНА: «Деяким в Токіо не пощастило. На 6 осіб тільки 1 туалет»
Instagram. Элина Свитолина

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про враження від Олімпійського селища напередодні тенісного турніру Олімпійських ігор в японському Токіо:

«В Олімпійському селищі можна вільно пересуватися, воно досить велике. Ти можеш виходити, йти в тренажерний зал, в їдальню, є ігрова кімната. Як такого карантина не відчувається. Тут територія набагато більше, тому тут навіть комфортніше, ніж на наших турнірах. Тести на коронавірус потрібно здавати кожен день, постійно бути в масці, навіть в тренажерному залі, коли бігаєш на доріжці або робиш вправи.

В їдальні всюди пластмасові огорожі, на кожну людину є своя така напівкабінка, щоб люди дотримувалися дистанції. Сюди я приїхала сама, оскільки мені сказали, що нікого з команди я не можу брати з собою. З нами тільки капітан нашої збірної Михайло Філіма. Знаю, що досить багато гравців приїхали з тренерами, тренерами з фітнесу, зі своїми психологами, тому дивно, чому у мене не було можливості взяти свого тренера.

Що стосується проживання, то мені пощастило, у мене окрема кімната зі своїм туалетом. Найголовніше – є кондиціонер, який працює, тому що на вулиці 35 градусів, дуже жарко. Знаю, що деяким гравцям не пощастило, тому що вони живуть в апартаментах на 3 кімнати, і на 6 осіб лишь один туалет. Для великих команд це досить важко, тому що стіни картонні й все чути. Високим хлопцям теж не подобається, я думаю, тому що ліжка дуже маленькі й вузькі. Я досить невисокого зросту, тому мені все підходить. Умови набагато комфортніші, ніж були в Ріо-де-Жанейро.

Поки що я тут перебуваю тільки другий день. Ще не встигла побачитися ні з ким з інших українських спортсменів. У кожного свій режим тренувань і підготовки. Але ми живемо в одній будівлі, тому можемо перетнутися в їдальні або в тренажерному залі. Шкода, що не можна їздити та дивитися, як виступають в інших видах спорту, але вже є як є. Впевнена, що ми ще перетнемося тут.

Можу сказати, що тут дуже жарко. Я не очікувала, що буде так спекотно і така висока вологість. Днем після обіду я спробувала потренуватися, просто щоб звикнути до умов. Я все ще дещо не адаптувалася через зміну часових поясів, але я знаю, що у мене є кілька днів для підготовки, щоб я була максимально готова. Всі знаходяться в однакових умовах, так що я намагаюся бути готовою до всього. Я рада, що приїхала, і дуже щаслива бути членом української команди. Я в передчутті від старту турніру, сподіваюся, що зможу допомогти Україні взяти медаль».

Світоліна зізналася, коли у неї з Монфісом буде медовий місяць

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка
Футбол | 25 квітня 2024, 03:55 2
Коуч Евертона оцінив матч із Ліверпулем та прокоментував травму Миколенка

Шон Дайч та «Евертон» обіграли підопічних Юргена Клоппа 2:0 в АПЛ

Названа умова, за якої Челсі продасть Мудрика влітку
Футбол | 25 квітня 2024, 19:47 9
Названа умова, за якої Челсі продасть Мудрика влітку

Український вінгер покине лондонський клуб, якщо поступить солідна пропозиція

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
inflicted
Прапор на балкончику висить! Успіхів, Еліна!
Zhez53
Как там у Высоцкого:" На 38 комнаток всего одна уборная". Так сказать, для любителей " самого вкусного пломбира".
Kanarejka
А дійсно, чому не всім дозволено брати з собою тренера?
limb0101
Это как пионерский лагерь. А представь как сейчас Гоелю.....((((
Yura Юрий
все правильно, засранцам там не место!
zhyr
Не пощастило, це коли живеш в комуналці і в тебе все життя один туалет на 6 (а то й більше) осіб. А тиждень-другий перекантуватись, то взагалі не проблема.
Укрмолоко
А сколько раз в день они там торчат? Поели - и на стадион! Там тоже есть WC.
lenares85
Непонятно про картонные стены, что все слышно. Они там что трахаися собираются. Пусть все слышно это же номера для спортсменов, что им скрывать, а про туалет воо. Ще смешно на 6 один. И что такого, вы на работе, у нас и на 20 людей один и ничего
u6464u
ну уж извини, тебе прям царские палаты подавай,то же мне лондонская королева.