Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 22 липня 2021, 15:09
1447
0

Олімпіакос – Нефтчі. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Чи підтвердить грецький чемпіон свої претензії?

| Оновлено 22 липня 2021, 15:09
1447
0
Олімпіакос – Нефтчі. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 21 липня, у Піреях на стадіоні «Георгіос Караїскакіс» відбудеться перший матч другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, в якому зіграють грецький «Олімпіакос» і азербайджанський «Нефтчі». Стартовий свисток португальського рефері Жоау Піньєйру прозвучить о 22:00 за київським часом.

«Олімпіакос»


Із урахуванням тієї спеки, яку ми можемо спостерігати в окремих регіонах України на сьогоднішній день, цілком очевидними стають причини, за яких грецька та азербайджанська першості все ще не стартували, як і наша. Однак, для найсильніших представників цих ліг зразка минулого сезону, які знаходяться на Шляху чемпіонів, це скоріше мінус, аніж зайва можливість перевести подих.

У цій парі передматчеві розклади будуть досить очевидними – хто матиме більш тривалий переліт, той і буде грати «другим номером». Ключова карта в цьому плані знаходиться саме в руках «Олімпіакоса», бо від їхнього настрою на домашню гру буде залежати доля мало не всієї серії. «Червоно-білі» в домашніх умовах є досить складним суперником майже для будь-якої команди з топ-чемпіонатів, а про колективи «середньої руки» з інших ліг і зовсім не доводиться говорити. Зокрема, у минулому сезоні греків вистачило на шлях аж до 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА.

«Нефтчі»


Що ж стосується бакинської команди, то її славна міжнародна історія була зосереджена тільки в рамках колишнього СРСР, а ось у період незалежності Азербайджану «Нефтчі» постає перед нами вже як міцний національний колектив, раз по раз збираючи медалі різного ступеня почесності. У минулому році вони були «золотими», проте відрив всього в два очки від «Карабаху» підказує, що без завзятої боротьби справа точно не обійшлася.

Істотний бонус «нафтовиків», і це, мабуть, – головне, на що покладають сподівання підопічні Саміра Аббасова, полягає в тому, що команда вже знаходиться в ігровому тонусі, бо проводила матчі першого раунду кваліфікації проти тбіліського «Динамо» (дві перемоги, обидві – 2:1). Однак, очевидно, що матч-відповідь буде куди важливішим для азербайджанського клубу, тому у виїзній грі можна припустити, що вони спробують зіграти у властивий для них закритий футбол.

Орієнтовні склади


«Олімпіакос»: Тзолакіс – Рябчук, Папастатопулос, Семеду, Андруцос – М'Віла – Масурас, Бухалакіс, Камара, Ранджелович – ель Арабі.

«Нефтчі»: Маммадов – Мбоджі, Челік, Станкович – Лаваль, Махмудов, Кане, Булуда – Бугров, Коллі – Аляскаров.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що «Олімпіакос» повинен забезпечити собі більшу частину підсумкового успіху в цій дуелі саме в домашньому матчі. Нашою ставкою буде позиція – «Олімпіакос» ІТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.93 по лінії Parimatch.

21 липня, середа

«Олімпіакос» – «Нефтчі»
Пірей. «Георгіос Караіскакіс». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Жоау Піньєйру (Португалія)
Прогноз Sport.ua – 3:0
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»
Футбол | 28 березня 2024, 15:15 20
Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»

Микита Швець розповів, як участь на чемпіонаті Європи збільшить вартість українських гравців

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 17
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.