Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 липня 2021, 17:00
13696
44

ОФІЦІЙНО: Рух підписав договір із Ареною Львів

Команда буде проводити домашні матчі на львівському стадіоні

| Оновлено 19 липня 2021, 17:00
13696
44
ОФІЦІЙНО: Рух підписав договір із Ареною Львів
ФК Рух

Український футбольний клуб «Рух», який виступає в УПЛ, визначився із домашнім стадіоном на сезон 2021/2022. Домашні матчі команда буде проводити на «Арені Львів», відповідний договір вже підписаний.

«У ході складних перемовин між футбольним клубом «Рух» та керівництвом «Арени Львів» нам вдалось досягти компромісу та підписати угоду на умовах вигідних для клубу.

За кожен матч на «Арені Львів» «Рух» платитиме 210 000 грн. Оплата підігріву відбуватиметься на умовах нашого клубу. Увімкнення підігріву на стадіоні відбуватиметься лише за згодою клубу. На це «Рух» був готовий піти із самого початку.

Дякуємо за допомогу у вирішенні цього питання і досягненні перемоги: міністру спорту Вадиму Гутцайту, голові ЛОДА Максиму Козицькому, міському голові Андрію Садовому, секретарю Львівської міськради Маркіяну Лопачаку, депутатським корпусам львівської міської та обласної рад та голові Львівської асоціації футболу Олександру Шевченку. Також окрема велика подяка вболівальникам «Руху», які підтримували нас в цей непростий період, та справедливим журналістам, які гідно виконують свій обов’язок в інформуванні суспільства та справедливо висвітлювали усі події пов’язані з нашим клубом. А тим «акулам пера», які продаються за 30 срібняків – сором та ганьба. Справедливість завжди буде вище ваших недоматеріалів.

Футбольний клуб «Рух» спільно із своїми партнерами та Львівською міською радою надалі зробить усе можливе, аби стадіону «Україна» повернули 3-ю категорію.

Нижче додаємо фрагмент договору, який футбольний клуб «Рух» уклав із «Арено Львів»», — йдеться в офіційній заяві клубу.

Раніше повідомлялося, що «Рух» міг бути виключений з УПЛ.

Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 44
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Jakub Lukasz Salamaj
Уважаемый Админ! Прошу тебя обратить внимание на M@ks_7777.Примите меры и избавьте нас оттого нехорошого человека. Он постоянно плохо высказываться о Динамо Киев , а ты закрываешь глаза. Пошлости не допустимы. Может и другие перестанут грубить
Vladislav Pohily
Застроили все Винники ресторанами, спортклубами, строят целый городок, где будет десяток полей, спа, ресторанов, горнолыжный курорт и т.д. за десятки млн. евро, судя по размаху, и пол месяца торговались, что бы не переплатить лишнее несколько десятков тысяч в национальной валюте. Да, этих богатых сложно понять).
PFCLviv
Хоча я думаю Павелко не заспокоїться і ще буде Грицьку підс......рати втиху...
Олег Йонка
Цікаво чи будуть опубліковані акти обстеження стадіону "Україна", та вказано чим стадіони в Чернігові, Ужгороді чи Луцьку кращі як відповідь на звернення Львівської міської та обласної рад до УАФ?
Cityzen83
В кто тотговорил, сто краще померти , Ну да ладно - это лучше, чем роспуск команды. Цигареовий барон не обеднеет. А павелкины с ... ки ещё те.
Юрий Щербань
хорошо что договорились , надо всегда находить компромисс в переговорах и Арена Львов будет работать и Руху не надо ни куда мотаться
Jakub Lukasz Salamaj
Я не злой и не страшный. Я за правду. Прописка в Мариуполе, вперед домой играть. Заре простительно, она не бегает по всем стадионам.Начали в Запорожье и так и играют. А Шлюхта бегает и не может места найти. Мариуполь
Fangold
За такий стадіон супер ціна, прибуток всеодно буде
Головне щоб фк Львів не платив дорожче, а то буде не справедливо, Рух багато хникав і йому дешевше, а фк Львів не дуже хникав і їм дорожче
Sauron
Зараз ФК Львів почне шкандаль, бо в них мабуть дорожче контракт
PFCLviv
Я як завжди обіцяю на всі матчі Руху і Львова ходити на Арену ! Радіймо, браття!!!
Роман Шустик
А адміни спорт.юа погрожують що забанять мене бо я написав правду хто така директор Арени Львів!Тож мені вce ясно-і ви прогнулися під донецько-павелківське кодло.Пішли ви з своїм спорт.юа.............!
umnuy2
Фамилии перечислил а суммы забыл озвучить что отлистал
Jakub Lukasz Salamaj
Я не злой и не страшный. Я за правду. Прописка в Мариуполе, вперед домой играть. Заре простительно, она не бегает по всем стадионам.Начали в Запорожье и так и играют. А Шлюхта бегает и не может места найти. Мариуполь
PFCLviv
Нарешті розум взяв гору! Молодець Грицько!
Don Sergio
Козловский, вы настоящий "Еврей"
Иван Иванов
Ну и красавцы! Ждём старта УПЛ. А то я уже в вашего президента перестал верить, думал он уже выдохся... Да есть же!
ua-goahead
Хтось обіцяв померти, а лишився живим.
Муґунот Уух
ну то й добре
OnlyKharkov
Футбольный клуб «Рух» совместно со своими партнерами и Львовским городским советом в дальнейшем сделает все возможное, чтобы стадиону «Украина» вернули третью категорию.
---------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------
Ничему не учит. Начинайте строить СВОЙ современный стадион кловуны!!!!