Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 липня 2021, 06:59
12994
2

Зоря стартує пізніше. Жеребкування Q3 Ліги Європи. Дивитися онлайн. LIVE

Процедура пройде в швейцарському Ньоні 19 липня о 14:00 за Києвом

| Оновлено 26 липня 2021, 06:59
12994
2
Зоря стартує пізніше. Жеребкування Q3 Ліги Європи. Дивитися онлайн. LIVE
УЄФА

Жеребкування третього відбіркового раунду (Q3) Ліги Європи відбудеться у Ньоні в штаб-квартирі європейського футболу 19 липня в 14:00 за Києвом.

Луганська «Зоря», як бронзовий призер УПЛ, вступить в боротьбу на один раунд пізніше, з Q4 ЛЕ. Якщо виграє - потрапить у груповий раунд Ліги Європи, якщо програє, то буде грати в груповому раунді Ліги конференцій. Єврокубкова осінь луганчанам забезпечена.

  • Матчі Q3 Ліги Європи відбудуться 5 і 12 серпня. Правило виїзного гола не діє.

Переможці протистоянь Q3 вийдуть в раунд плей-оф (Q4) Ліги Європи, а ті, хто програв, потраплять до відповідного шляху Q4 Ліги конференцій УЄФА.

У третьому відбірковому раунді ЛЄ зіграють 16 клубів, частина яких стануть відомі за підсумками другого відбіркового раунду Ліги чемпіонів (матчі пройдуть 27/28 липня).

Шлях чемпіонів. 10 команд, що вилетіли з Шляху чемпіонів Ліги чемпіонів у другому відбірковому раунді, переходять до третього відбіркового раунду Ліги Європи. Команди визначаться пізніше.

Основний шлях. Три команди, що вилетіли з Основного шляху Ліги чемпіонів у другому відбірковому раунді, приєднаються до трьох команд, що стартують в Лізі Європи на Основному шляху з третього відбіркового раунду. 

Як пройде жеребкування. Представники однієї національної асоціації розводяться по різних парах. Для Шляху чемпіонів посів не передбачений. Проводиться сліпе жеребкування.

Клуби, що безпосередньо вийшли в третій відбірковий раунд Основного шляху («Яблонець» Чехія, «Сент-Джонстон» Шотландія, «Анортосіс» Кіпр), будуть сіяними по відношенню до клубів, що вилетіли з Ліги чемпіонів на Шляху представників ліг після другого відбіркового раунду.

Пари Q2 Ліги чемпіонів

20/21 і 27/28 липня

Команди, що програють, переходять у Лігу Європи

Жеребкування Q3 Ліги Європи

Сіяні і несіяні команди

5 і 12 серпня

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Укрмолоко
Давайте быстрей, а то после Евро тоска наступила
Maks Shou
Всерівно 70% населення ці ігри не побачать, бо на Футболах їх не буде. Так як бокс, на другий день в ютубі хіба що огляд можна буде подивитись. Нашим командам вдачі в жеребкуванні.