Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 липня 2021, 01:33
996
1

Львів завершив збори перемогою над Нивою з Тернополя

У 1-му турі УПЛ «Львів» зустрінеться з «Маріуполем»

| Оновлено 19 липня 2021, 01:33
996
1
Львів завершив збори перемогою над Нивою з Тернополя
ПФК Львів

У заключному спарингу напередодні старту нового сезону «Львів» переміг тернопільську «Ниву» (1:0).

Старт зустрічі важко назвати жвавим: спека «30+» не давала грати на повну. Гольових можливостей не було: команди майже не залишали вільних зон біля воріт. «Львів» на правах номінального господаря та команди вищої за рангом володів м’ячем та контролював ситуацію на полі. Така перевага, щоправда, у забитий гол не конвертувалася.

Кілька вартих уваги моментів все ж було. Зокрема, момент Нича, коли нападник не зумів оперативно зорієнтуватися у воротарській зоні «Ниви». Також був напівмомент Шини. Бразилець виконував простріл-удар вздовж лінії воріт, але м’яч у сітці так і не опинився. Команди пішли відпочивати, не відкривши рахунок.

Після розмов у перерві з наставником Анатолієм Безсмертним «синьо-золоті леви» попереду стали діяти більш активно. Фране бив штрафний. Півзахисник філігранно виконав удар з 20 метрів та влучив у поперечину. На підбиранні першими були тернополяни.

«Львів» продовжував тиснути. Єдиний гол трапився на 89 хвилині. Ренан холоднокровно замкнув передачу з флангу. Невдовзі після цього пролунав фінальний свисток.

Наступний поєдинок львів’ян буде вже офіційним. У 1-му турі УПЛ «Львів» зустрінеться з «Маріуполем». Гра відбудеться у п’ятницю, 23 липня о 19:30 на стадіоні «Арена Львів».

Товариський матч

17 липня, Львів, стадіон «Сокіл»

«Львів» – «Нива» Тернопіль – 1:0

Гол: Ренан, 89

«Львів», 1 тайм: Костик, Бусько, Романчук, Довгий (к), Якімець, Фране, Брікнер, Шина, гравець на перегляді, Ернест, Нич.

«Львів», 2 тайм: Костик, Зозуля, Романчук (гравець на перегляді, 60), Довгий (к), Якімець (гравець на перегляді, 60), Фране, Брікнер (Крушинський, 60), Шина (Ременяк, 60), Ернест, Нич (гравець на перегляді, 60), Ренан.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PFCLviv
Тільки Львів !