Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 19 липня 2021, 01:35
8923
19

Калініна не змогла обіграти Путінцеву в фіналі турніру в Будапешті

Ангеліна програла перший фінал змагань WTA в кар'єрі

| Оновлено 19 липня 2021, 01:35
8923
19
Калініна не змогла обіграти Путінцеву в фіналі турніру в Будапешті
Hungarian GP. Ангеліна Калініна

Українська тенісистка Ангеліна Калініна (№95 WTA) не зуміла взяти титул на турнірі WTA 250 в Будапешті.
 
У фіналі українка програла лідеру посіву Юлії Путінцевій з Казахстану (№42 WTA).
 
Будапешт. Фінал
Ангеліна Калініна (Україна) - Юлія Путінцева (Казахстан) - 4:6, 0:6

Обидва сети починалися з брейка від Путінцевої. Але якщо в першому сеті Ангеліна знайшла в собі сили для боротьби за результат, то в другому - змирилася зі своєю долею.
 
Загалом особливих шансів у цьому матчі в українки не було. Було видно, що вона дуже втомилася грати третій турнір поспіль, в кожному з яких виходила до фіналу. Найближче до потенційної інтриги Ангеліна була у восьмому геймі першого сету, але на більше-менше все ж поступилася.


 
Наступного тижня Калініна заявлена ​​ще й на змаганнях в польській Гдині, але з великою часткою ймовірності там вона грати не буде. Наприклад, Путінцева вже знялася.
 
Для Калініної це був дебютний фінал на рівні WTA. З понеділка вона підніметься на 81-ю позицію в світовому рейтингу, встановивши особистий рекорд.
 
Путінцева виграла другий титул в кар'єрі, вона стане 35-ю у світовій класифікації.
 
Відзначимо, що у Ангеліни перервалася переможна серія, яка налічувала 14 матчів.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
Ангеліна довгий шлях пройшла, не вистачило зовсім трішки - на фінальний матч. Бажаю відпочити і знов видати довгу переможну серію, але вже з титулом WTA в результаті.
Олексій Олексієв
В гругому сеті "попливла" Ангеліна. В основному грала не погано. Набирається досвіду. Перспективна тенісистка. Успіхів їй.
сергей богданов
Все равно молодец, только мне не совсем понятно что с такой игрой делать на харде
vital
На мою думку ключовий розіграш матчу був у 8-му геймі на подачі суперниці, коли Ангеліна за рахунку 0-30 мала простим ударом завершувати свою атаку вінерсом і робити потрійний брейкпойнт. Але тоді м'яч після сильного удару і контакту з тросом полетів в кут. Жаль що Ангеліна не змусила Путівцеву нервуватися , відповідно сипати помилками.
Все одно Калініна великий молодець, адже вона єдина з наших дівчат, хто в цьому році дійшов до фіналу турніру wta. Думаю цей успіх тривалістю в 14 перемог поспіль став можливим після перемоги Ангеліни над екс першою ракеткою світу Кербер. Це додало впевненості Ангеліні у власних силах.
Stanislav Matusevych
Тобто, нічого особливого я не пропустив. Дивуватися нічому, адже то на рівні 25-тисячників Ангеліна могла місяць поспіль грати, ще й вигравати. Тут рівень інший, енерговитратність теж. Треба відпочити і подумати над подальшими планами. Нинішній рейтинг дозволяє вже грати турніри WTA. Колись уже треба переходити на них, не можна ж усю кар'єру на ITF просидіти. З грунту варто переходити на американський хард, при цьому відпочивши. Скласти правильний розклад змагань під себе зараз - непросте завдання. Але вирішувати Ангеліні його доведеться.
INMSpace
Зіграла трохи нижче рівня, який демонструвала останнім часом. Напевно, хвилювання завадило. Тим не менш, Ангеліна потроху прогресує, досягла сотні і рухається у бік 50.
introvert
З того що бачив, незважаючи на рахунок, була рівна гра. Гра зразка римованої кацапської приказки... яку із зрозумілих причин наводити не стану. Дві класичні "пушерки" - тенісистки без подачі і акцентованого завершального удару - напомилялися за матч стільки, ніби зійшлися які-небудь Коллінз з Ястремською. Калініна виявилась щедрішою і, судячи з усього, у другому сеті перестала грати взагалі.
Ось такі вони, фінали турнірів ВТА напередодні ОІ
Iryna Antoniuk
Калініна послухалась добрих парад, та знялась з Гдині. А Козловій не пощастило, замість купи лакі-лузерів та кваліфаєрів вийшла на Саснович.
yira
Калініна, окрім Гдині, ще заявлена 26 липня на Белград. І там вона аж друга сіяна ( перша румунка Патріція Марія Тіг).
Якщо зніматися, то час вже взагалі зав'язувати з европейською глиною і перебератись готуватись на американський хард. Але там Ангеліна не заявлена ані в Сан-Хосе, ані в Конкорд, ні в Монреаль.
Планує зіграти тільки Цинцинатті і зразу Мейджор???
В кого які думки?
SASHA 202 SPORT TENNIS AND BIATLON
Vik_77
Дивує інше-з якого це дива Калініна йшла таким явним фаворитом....?! Хто розбирається в ставках сьогодні заробив трохи
Viktor Savchuk
Що задурний заголовок, ..змирилась з власною долею" що?? Наскільки я знаю і більшість що долю ми самі собі робимо, про що чітко написала в Термінатоп 2 Сарра Коннор "Немає долі окрім тої, яку ми творимо самі"
chevars2ukr.net
Це не гра, а ганьба. Краще було б Гелі програти американці. Було б зрозуміло, а сьогодні - нема слів. Хоча є один вислів -"Бережи честь змолоду".