Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 17 липня 2021, 10:21
18399
3

Джон Ф'ЮРІ: «Джошуа – великий і сильний хлопець. Він легко зупинить Усика»

Батько чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі дав свій прогноз

| Оновлено 17 липня 2021, 10:21
18399
3
Джон Ф'ЮРІ: «Джошуа – великий і сильний хлопець. Він легко зупинить Усика»
Twitter. Джошуа і Усик

Джон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, вважає, що Ентоні Джошуа легко впорається з обов'язковим претендентом на пояс WBO Олександром Усиком:

«Усик – хороший боєць, крузер світового класу, який довів це, але Джошуа – великий чувак, і у нього є відмінний набір боксерських навичок. Ентоні – великий і сильний хлопець. Мені здається, що в цілому він дуже хороший для Усика. Олександр не зможе його потривожити, тому що він занадто дрібний. Джошуа пройде прямо крізь нього. Я вважаю, що Ей-Джей зупинить Усика швидше, ніж будь-хто інший.

Я думаю, то Джошуа пройде його. Так і є. Справа в тому, що якщо крузер набирає вагу, намагаючись зустрітися з суперважковаговиком, то можете про це забути. Тому й існують вагові категорії. Хороший великий боксер переможе хорошого маленького боксера. А Джошуа – великий хлопець».

Оцініть матеріал
(202)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andreypoltava234
ну. бій Джошуа-усік, то як цивілізаційний бій Україна-маломосковія) британець проти маломосковита. чи, як там кажуть в рф, хахла) знаковий бій. вся московія та маломосковське зомбі за межами рф буде підтримувати хахла проти британця....Україна та українці - британця)
Щетинин Максим
Если идти в открытый бой, то тут преимущество на стороне британца: мощь, удар, но думаю, что у самого Усика и его команды нет настолько авантюрных планов. Все знают в чем Саша хорош и глупо этим не пользоваться.
bullyUA
"Джошуа пройдет прямо сквозь него."
Что за намеки? Гундяев такое не выдержит.