Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 16 липня 2021, 20:27
7228
20

Калініна вперше в кар'єрі вийшла у півфінал турніру WTA

Українка в Будапешті майже за 2 години обіграла Панну Удварді з Угорщини

| Оновлено 16 липня 2021, 20:27
7228
20
Калініна вперше в кар'єрі вийшла у півфінал турніру WTA
Getty Images/Global Images Ukraine

Українка Ангеліна Калініна (WTA 95) вперше в кар'єрі вийшла у півфінал турніру WTA.

У Будапешті 24-річна Калініна майже за 2 години обіграла 204-ту ракетку світу Панну Удварді з Угорщини.

WTA 250. Будапешт (Угорщина)

Жінки, чвертьфінал

Ангеліна Калініна (Україна) – Панна Удварді (Угорщина) [WC] – 6:4, 6:4

Калініна виграла свій 13-й матч поспіль. Її суперниця у півфіналі визначиться в поєдинку Даніель Коллінс – Паула Ормаечеа.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Якщо долучатися до розмови про перспективність, то такою Ангеліна була по юніорах. Причому, мабуть, не меншою, ніж та сама Даяна. Але важка травма руки у 18 років при подачі поставила в голові психологічний блок. Вилікуватися, хоч і за довгий час, вдалося, але подача так і залишилася її слабким місцем, незважаючи на природні дані. Усі останні роки стелею для Ангеліни здавалося потрапляння у топ-100. Вже ж не дівчинка. Але зараз несподівано пішов прорив. Чи надовго він і де його межі, побачимо. Сподіватися, що він приведе Калініну в топ, не варто. Не той рівень і не ті роки. Та ми не розпещені великою кількістю тенісисток і другого-третього ешелону. Тому порадіємо цій події і поспостерігаємо надалі.
Stanislav Matusevych
Важлива перемога, адже Ангеліна знов покращила свій рекорд на турнірах WTA та рейтинг. Грати стає дедалі важче. Обидві тенісистки грали третій тиждень поспіль, і у другому сеті на спеці це давалося взнаки. У першому теніс був доволі якісним. І все ж Калініна за рахунок вищого класу залишалася більш стабільною та здобула заслужену перемогу.
Далі очікуємо зустрічі з Коллінз. Шансів на реванш за РГ буде небагато. Сил у Ангеліни дедалі менше, а проти такої гарматниці потрібно видавати свою найкращу гру, щоб сподіватися на перемогу. Але як би не закінчився завтрашній матч, ці три тижні вже є найвдалішими у кар'єрі. Для проблемної психології Ангеліни вкрай важливий момент.
vital
Дуже крута Ангеліна останні 3 тижні. Дуже сподіваюсь що переможна серія Калініної не обірветься на 13 матчах
сергей богданов
Молодец! Не останавливайся жми на газ!
Sashamar
Шансів завтра не більше, ніж двадцять відсотків. Просто видно, що сил не залишилося, у Коллінз їх більше, хоча сьогодні аргентинка у другому сеті пручалася небезнадійно.
Грунт закінчено, далі хард, де таких успіхів не буде. Але з'явилося головне - впевненість.
Геннадій Чоловенко
О! Вона вже у ТОП-100!!! ))) Швидко! Молодець!
SASHA 202 SPORT TENNIS AND BIATLON
Александр Ад
молодець,хай щастить і надалі!Згоден,зараз Геля стабільно грає(тьфу-тьфу).Сподиваюсь.шо і другой сіяной, Колінз, дасть бій,хоча втома в Калініной дуже відчутна.
Dizzy
Станислав Матусевич, один вопрос.
По самой игре Калининой заметны какие то изменения по сравнению с предыдущими годами, что то изменилось в стиле игры или в технике? За счет чего такая серия побед?
KeniSan
Ну по большей части согласен почти со всеми. Я лично уверен что такому успеху Ангелины способствовала стабильность. Но ожидать что она далеко пойдет с такой подачей слабой, - не стоит(это главный минус, есть и другие, но не настолько критичные). Хочется отметить очень слабую сетку в Будапеште, некоторые 60-тысячники могут таким же составом похвастаться. Если Ангелина решится перейти исключительно на WTA, то скорей всего 1-2 круга и все, на большее рассчитывать не стоит. В общем не вижу серьезных перспектив, а завтра скорее всего мы будем наблюдать вынос вперед ногами, и причиной будет не усталость, а уровень соперницы, которую свечками не запугаешь))
Геннадій Чоловенко
Спостерігаю за Ангеліною з початку цього року, після суперового проходження кваліфайну Ролан Гароса і виходу до другого раунду цього турніру Великого Шлема. Вона дуже перспективна. Думаю побачимо її незабаром у ТОП-100. Бажаю успіху і слідкуємо усі за її прогресом.
Александр Науменко
На мій, непрофесійний погляд, звичайний збіг обставин . Нажаль..