Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 липня 2021, 19:53
5545
3

Чому Погба не піде з Манчестер Юнайтед

Потрібно перестати вірити пліткам

| Оновлено 16 липня 2021, 19:53
5545
3
Чому Погба не піде з Манчестер Юнайтед
Getty Images/Global Images Ukraine. Поль Погба

Міно Райола любить говорити. Так любить, що ми вже давно звикли не сприймати його слова серйозно. Втім, часом він може так загорнути, що навіть ми волею-неволею звертаємо увагу. Наприклад, коли в грудні 2020 року він заявив, що з кар'єрою Поля Погба в Манчестер Юнайтед «покінчено».

Всі поговорили, пообговорювати, але більше Райола нічого на цю тему не говорив - як і сам півзахисник. І ось залишається всього 12 місяців за контрактом 28-річного півзахисника, а ми нічого і не знаємо. Тільки здогадки та припущення.

Чому б Погба взагалі хотів піти зараз? Він уже перетерпів досить важкі часи, коли більшість його одноклубників явно були нижче нього рівнем. Але зараз все змінилося, а склад МЮ можна назвати одним з найсильніших в АПЛ - особливо після переходу Джейдона Санчо, який обійшовся в 73 мільйони фунтів стерлінгів. Француз більше не єдиний елітний гравець в роздягальні, як було кілька років тому.


Getty Images/Global Images Ukraine. Джейдон Санчо

Якщо вірити чуткам, Погба спочатку хотів піти з клубу, щоб пограти на найвищому рівні. Але під керівництвом Уле-Гуннара Сульшера Юнайтед і так щороку потрапляє в Лігу чемпіонів. У минулому він і зовсім зайняв другий рядок в турнірній таблиці.

Погба хотів одноклубників сильніших, і він їх отримав. Португалец Бруну Фернандеш, англієць Гаррі Магуайр і уругваєць Едісон Кавані поповнили склад, а молоді гравці МЮ - Марсьяль, Решфорд і Шоу - лише прогресують. Підростає Мейсон Грінвуд, за серйозні гроші куплений у дортмундської Боруссії Джейдон Санчо, який повернувся в Англію справжньою зіркою.

Друга частина минулого сезону дала нам побачити кращу сторону Погба, який видав низку видатних матчів. В останні місяці все більший інтерес до француза стали проявляти Ювентус і Реал, але чи набагато кращі у них справи? Ювентус ледве пробився в ЛЧ, а в Реалі перехідний період і зміна поколінь. Впевнені, що Погба захоче змінити Манчестер на Мадрид і Турин?


Getty Images/Global Images Ukraine. Поль Погба виграє ще не один трофей в складі МЮ

Коли Погба повернувся в рідний клуб за рекордні 89 мільйонів фунтів, в Манчестері сподівалися побудувати навколо нього нову команду. Але його не зрозуміли - він не той, хто один поведе інших за собою. Він не такий стрижень в центрі поля, як Н'Голо Канте або Каземіро. Йому потрібно працювати в уже налагодженому механізмі з гравцями його рівня. Тож не дивно, що найкраще він показує себе у збірній Франції, де від нього не чекають того, що він поведе партнерів за собою. У складі «триколірних» Погба - один з елементів механізму, який рідко дає збій.

Зараз МЮ нарешті розуміє, як треба підходити до Погба, і чого від нього чекати. Погодьтеся, трохи дивно, якщо він піде зараз, стільки натерпівшись, коли клуб нарешті повертається в норму. Навіщо йти, коли Юнайтед виграє частіше і частіше?

Текст: meta.ua/sport/

Юрій Штембєрг
Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну
Футбол | 18 березня 2024, 15:43 8
За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну

Еміль Мустафаєв може вперше зіграти за національну команду Азербайджану

Воротарем Шахтаря цікавляться клуби АПЛ, Фесюн – заміна для нього
Футбол | 18 березня 2024, 16:13 9
Воротарем Шахтаря цікавляться клуби АПЛ, Фесюн – заміна для нього

Клуб заздалегідь готує заміну Дмитру Різнику, основному кіперу

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Ильин
Суперталантливый, но ещё более ненадёжный, самолюбивый персонаж, что-то вроде Баллотелли. В ответственный момент всегда может подвести, впрочем как и помочь. Должен продаваться в комплекте с тонной валидола, а лучше плетью - никакого расизма ) - только мнение )
ManUtd
Если найдётся покупатель, то лучше продать. То, что я увидел в прошлом сезоне: играет нестабильно (1 игра на вау, 5-7 на провально) , не любит черновую работу в защите (если был бы опорник уровня Канте, то можно было бы мириться с этим), под прессингом часто теряет мяч (обрезает пол-команды и даже не пытается догнать соперника), нет темпа и скорости в атаке (не может резко ускориться и протащить на скорости 20-30 метров, чтобы его не догнали защитники)
1-й тур
Играть, играть, и ещё раз играть. За МЮ!