Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 липня 2021, 14:29
4648
0

Parimatch продовжив спонсорський контракт із чернігівською Десною

Контракт підписаний на рік

| Оновлено 16 липня 2021, 14:29
4648
0
Parimatch продовжив спонсорський контракт із чернігівською Десною

Угоду ФК “Десна” та TM Parimatch перепідписали напередодні нового футбольного сезону 2021/2022, який розпочнеться 25 липня поєдинком проти одеського “Чорноморця”.  

Це означає, що бренд продовжить бути титульним спонсором чернігівського клубу з розміщенням логотипу на футбольній формі, офіційному сайті та соцмережах команди. 

У новому сезоні Parimatch планує посилити маркетингову складову “Десни” та збільшити кількість прихильників, як на трибунах, так і перед екранами. Крім того, умовами контракту передбачено більше соціальних активностей та акцій для всіх футбольних фанів. 

“Ми дуже раді бачити “Десну” серед своїх партнерів. Чернігів завжди любив футбол і наші спільні проєкти це підтвердили. У наступних сезонах ми хочемо розширити нашу співпрацю й разом із клубом подарувати чернігівцям спортивну феєрію. Попереду багато роботи, яку вболівальники неодмінно оцінять. Це частина нашої стратегії сталого розвитку українського спорту”,  — прокоментував продовження співпраці Head of sponsorship Parimatch Пилип Орлов. 

За попередній період спільної роботи “Десна” вперше в історії клубу вийшла до єврокубків. А чернігівські вболівальники мали можливість подивитися на великих екранах не тільки трансляцію історичного матчу з німецьким Вольфсбургом, а й поєдинки Української збірної під час Євро 2020. 

До оновлених спортивних активностей усі охочі зможуть приєднатися уже 25 липня. Стартова гра сезону з “Чорноморцем” розпочнеться о 19:30 на місцевому стадіоні ім. Гагаріна. 

Parimatch — драйвер розвитку, який багато років надає підтримку спорту на різних рівнях. У портфелі партнерських проєктів бренду — Національна збірна України з футболу, ФК «Шахтар», ФК «Десна», ФК «Львів», ФК «Металіст 1925», Федерація баскетболу України, Українська хокейна ліга та інші.

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі чвертьфіналісти Мастерса в Маямі
Теніс | 27 березня 2024, 14:52 0
Стали відомі всі чвертьфіналісти Мастерса в Маямі

У боротьбі за титул залишилися два несіяні тенісисти

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 3
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.