Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 липня 2021, 12:00
4246
0

Динамо в Швейцарії: воротар Моргун змусив польових гравців перекидатися

Київська команда продовжує підготовку до нового сезону під керівництвом Мірчі Луческу

| Оновлено 14 липня 2021, 12:00
4246
0
Динамо в Швейцарії: воротар Моргун змусив польових гравців перекидатися
ФК Динамо Київ

Набирає обертів другий збір київського «Динамо», який команда проводить неподалік від швейцарської Женеви.

У вівторок вранці «біло-сині» провели заняття в тренажерному залі. Це було силове тренування, спрямоване на зміцнення м'язів.

А ввечері динамівці провели тренування на «Стад де Арбер». Тренуванню передувала теоретична установка, яку команда провела в спеціально обладнаному залі готелю. До слова, у французькому Дівон-ле-Бені, де розташований готель команди, напередодні вночі пройшов дощ, проте вдень, під час тренування, у передмісті Женеви опадів не було, і ніщо не завадило динамівцям провести насичене тренування.

Вийшовши на поле, гравці, як зазвичай, отримали кілька хвилин для того щоб розім'ятися і побалуватися з м'ячем. Хтось в групах тримав м'яч в повітрі, хтось просто спілкувався, а давні друзі Владислав Дубінчак і Богдан Лєднєв пішли змагатися до воріт. З лінії штрафного вони цілилися в поперечину і намагалися добити м'яч, що відскочив від неї.

За кілька хвилин команда приступила до тренування. Спершу гравці пробігли кілька кіл по кромці поля, а потім приступили до розминки. В кінці розминки футболістам було запропоновано цікаве завдання, яке розвиває не тільки координацію, але і швидкість прийняття рішення – кожен із них повинен був зреагувати на сигнал тренера з фізичної підготовки і бігти в напрямку конусів певного кольору і в певній послідовності.

Далі почалася основна робота з м'ячами. Поки голкіпери працювали окремо, польові гравці були поділені на дві команди - в манишках і без - і зіграли на половині поля з нестандартним правилами, коли голи потрібно було забивати в маленькі ворота, зроблені з тренувальних стійок. У напруженій боротьбі з рахунком 9:8 перемогла команда в тренувальних костюмах без манишок, а голосніше за всіх зрадів перемозі Жерсон Родрігес.

Потім «біло-сині» приступили до тактичних вправ. Мірча Луческу, як завжди, особисто керував діями кожного гравця на полі, підказував, куди і як їм потрібно рухатися.

В кінці заняття динамівці працювали над ударами після флангових прострілів і навісів. Вже після тренування гравці били по воротах з-за меж штрафного майданчика. При цьому польові гравці дали як слід попрацювати голкіперу Валентину Моргуну. За умовами традиційного парі, воротар називає кількість м'ячів, більше за яку він не пропустить, а польові гравці намагаються забити більше. Ті, хто програв – перекидаються. На цей раз перекидатися довелося польовим гравцям.

У середу «Динамо» проведе другий матч на другому зборі. Суперник – швейцарський «Сьон». Матч розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.