Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 липня 2021, 23:19
103687
44

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Я б повісив Саутгейта прямо на Вемблі»

Спеціаліст – про поразку Англії в фіналі Євро-2020

| Оновлено 12 липня 2021, 23:19
103687
44
Віктор ЛЕОНЕНКО: «Я б повісив Саутгейта прямо на Вемблі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Гарет Саутгейт

Колишній форвард збірної України Віктор Леоненко поділився враженнями від фінального поєдинку на Євро-2020 між Італією та Англією (1:1, 3:2).

«Саутгейт програв тактично. Раніше тактика гри від оборони проходила. У цьому ж матчі, італійці грали сміливо, а місцеві - навпаки. Англійці грали так, як раніше грала Італія. Гол забили, а далі руйнували і не давали нічого створити. Грати вдома, та ще й від оборони - це не тактика. У моменті з першим голом, присутня помилка Ді Лоренцо. Кейн відволік двох гравців збірної Італії, які його тримали. Про Шоу забули, оскільки він втік з глибини атаки. Про те, що Саутгейт не тренер, говорить те, що технічних футболістів змусили не грати в футбол, а відбирати м'яч. Мені здається, що на Стерлінгу був пенальті.

Бонуччі бив його під коліно. Кейн за всі ігри себе не показав, бо завдання було відбирати м'яч. К'єлліні, при бажанні, можна було давати червону за фол на Сака. Я сказав, що хто перший не заб'є, той і виграє серію пенальті. Так і вийшло. Коли футболісти пригальмовують перед ударом - воротарі читають. З кроку сильно не вдариш. Бити треба так, як пробив Кейн. Найбільш невдалий пенальті - удар Бернардескі. Ніхто не б'є пенальті по центру низом. Удар Сака був прочитаний Доннаруммою. Пенальті - лотерея. Натренувати їх неможливо. Є психологія і втома. Цікаве питання: Як Англія зіграла б в Римі? Через суддівство в матчі Англії з Данією, за Італію вболівали навіть ті, хто їх до цього не підтримував. Італія виграла заслужено. Те, що англійці знімали медалі після нагородження - неповага до турніру. Клоуни називається. Я б повісив Саутгейта прямо на Вемблі. Англію дотягли до фіналу», - сказав Леоненко.

Оцініть матеріал
(1055)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 44
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Леон-кіллер. ( коли набухається).
acfred
Я бы повесил Саутгейта прямо на Уембли. - Леоненко Виктор и близко не до Саутгейта не доберется) так что кого он там и за что повесит ))?
bullyUA
Леоненко должен сначала своих котов научить играть в футбол а потом уже будет советовать тренеру Англии что надо делать.
zzg77
Представляю, чтобы сделал Леон с Шевой, если бы возглавил УАФ!!!
D.Lanskoy
Поток сознания от пивного алкаша.
TimurKhAI
Как-то немножко по-дыбильному выглядит такой формат подачи материала, когда куча независимых друг от друга фраз просто тупо последовательно соединяется в один текст, да ещё и без разбивки на абзацы
HaloGen
Пришло время удивительных историй
umnuy2
Да Виктор про красную перегнул конечно.
Viktor Krichevskii
Надо бьіло позвонить Саутгейиу перед игрой и все єто рассказать....наверное Леоненко не мог дозвониться...Ну да ладно...
Віталій Ткачук
"... про те, що Саутгейт не тренер, говорить те, що технічних футболістів змусили не грати в футбол, а відбирати м'яч". Ось це дійсно твереза думка футбольного експерта.
Slavanacii
Я готовий скинутись на квиток для Віті на росію...ну не може українець таку #ерню нести.
an52
"Пенальті - лотерея. Натренувати їх неможливо. Є психологія і втома" - так як же це лотерея, якщо справа у психології й витривалості??? Аргентина з 5 серій пенальті на ЧС виграла 4! Це їм так в лотерею фартить?
Сергій Леонідович Литвиненко
Ну, в общем, дело двинулось. И, значит, мы можем уже точно сказать, что виновные по Новому Указу Президента будут повешены.
Ossa8860
Ну, да. Дайте Леоненку порулить сб. Англии, вот он покажет тогда как надо обыгрывать Италию! Англия станет вечным чемпионом! Все соперники будут плакать и отказываться с ней играть! Благодарные фаны отольют Вите памятник из чистого золота и поставят на Уэмбли, причём в самом центре поля! Под ним его и закопают...
Blue Monday
Саутгейт оказался упоротым долдоном, не способным перестроить команду по ходу игры. И его место - в Саутгемптоне!
Владимир Ключка
я б повісив...-гнать такого аналітика зі студії....
AЛВ
Віктор ЛЕОНЕНКО: «Я б повісив Саутгейта прямо на Вемблі»-(гени мокшанські не приховаєш.!!!)
lizerginnn
Напомните сколько раз Леоненко учавствовал в ЧЕ/ЧМ? Или хотя бы в стыковых матчах.
Bolshoi
Работал я по юности в одной компахе, так там был в штате бывший спортсмен. Весь грозный из себя, чуть что, пена изо рта, на разборки тащил - но это всё было пока не пообещаешь ему купить бутылку. Вспомнил про него читая бескомпромиссныного Леоненко.
tima fialko
Народ якийсь примітивний-Леоненко говорить образно,нікого вішати не буде.А програна серія пенальті,як і захистна гра у фіналі,це"майстерність",рівень Саутгейта як тренера.
У Леоненка нема бла-бла,він каже суть.Пора звикнути до оригінальної манери вислову своїх думок одним з найкращих футболістів в історіі країни.Блохін-Шевченко-Леоненко