Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 09 вересня 2022, 03:16
1029
4

Напуття від королеви. Єлизавета II побажала удачі збірній Англії в фіналі

У неділю відбудеться фінал чемпіонату Європи

| Оновлено 09 вересня 2022, 03:16
1029
4
Напуття від королеви. Єлизавета II побажала удачі збірній Англії в фіналі
Getty Images/Global Images Ukraine. Єлизавета II

Королева Великобританії Єлизавета II побажала удачі збірній Англії в фіналі Чемпіонату Європи.

«55 років тому мені пощастило вручити Кубок світу Боббі Муру і бачити, що означає для гравців, тренерів та персоналу вихід у фінал престижного міжнародного футбольного турніру і перемога в ньому. Хочу привітати вас від себе особисто і від усіх членів моєї сім'ї з виходом у фінал чемпіонату Європи. Бажаю вам удачі в завтрашньому матчі, сподіваючись, що історія стане не тільки свідком вашого успіху, а й цілеспрямованості і стійкості духу», - сказано в повідомленні королеви.

У неділю збірна Англії в фіналі Євро-2020 зустрінеться з Італією.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Sunday Express написала сьогодні For country and queen - так чого для цього не зробиш?!. Ще й у себе вдома. Та й титул на ЧС в 1966 році англійці вибороли у себе вдома. Та й що це за Англія без титулу ЧЄ. Але якщо Італія буде суттєво сильніше в основний час - їм нічого не завадить перемогти. Хоча вот цікаво - англійці свій єдиний гол пропустили із стандарту! Але знову таки італійцям краще не дотягувати до додаткового часу - а то буде як із Данією - арбітр може зважати на трибуни, на почесних гостей. В додатковий час італійці і так виглядали не дуже із Іспанією. Та й це дійсно великий шанс для Кейна - трохи дивно що тут про Стерлінга говорили як головного бенефіціара чемпіонату - на початку групового раунда чув слова європейських коментаторів , так там мене здивувало що вони назвали Кейна як найкращого чи потенційно найкращого форварда ( подумав є ж Левандовський) - але після останніх ЛЧ і ЧЄ у останнього шансів на золотий м'яч дуже мало - так що все тепер на користь Кейна.
Canadian_stallion
55 лет назад, она была сорокалетней девочкой буквально!
antt
Якщо це так драматично і епічно - може італійці віддадуть чемпіонство англійцям щоб "підтримати" Англію та її королівську сім'ю? Інакше буде -2:0, зараз в італійців один європейський титул, а в англіїї жодного (тобто зараз "рахунок" 1:0).
tima fialko
В Англіі ледь не істерія-перемогу як і у 1966 році,іноді прирівнюють до перемоги у Другий світовій війні