Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 11 липня 2021, 02:22
814
0

Карлос Кондит – Макс Гріффін. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 254

| Оновлено 11 липня 2021, 02:22
814
0
Карлос Кондит – Макс Гріффін. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Макс Гриффін

Найближчої неділі вночі і вранці в Лас-Вегасі (штат Невада, США) на переповненій «T-Mobile Arena» пройде турнір UFC 264. Вся увага фанатів на цьому шоу буде прикута до третьої частини протистояння Конора МакГрегора з Дастіном Пор’є. Але давайте поглянемо на те, хто ще поб'ється на UFC 264.

Колишній тимчасовий чемпіон UFC у напівсередній вазі Карлос Кондит виступить у головному поєдинку попереднього карду, розділивши октагон з Максом Гріффіном. У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал Setanta Sports. Орієнтовний початок бою - 04:30 за київським часом.

Багато фанатів Кондита (32-13) вже давно хочуть відходу свого кумира на спокій. Новий 2019 рік Кондит зустрів серією з п'яти поразок і лише двома перемогами в останніх десяти боях. Переживши травму ока, Карлос повернувся в клітку тільки у жовтні 2020 року, щоб після майже дворічного простою перевернути найжахливішу сторінку свого бійцівського резюме завдяки впевненій перемозі за очками над Куртом МакГі. У січні Кондит виграв удруге поспіль, з аналогічним результатом завершивши поєдинок проти іншого пошарпаного ветерана, Метта Брауна.

Гріффін (17-8) всю свою 5-річну кар'єру в UFC вважався не більше ніж середнячком. Але зараз він так само, як і його суперник, йде на серії з двох перемог. У листопаді минулого року він переміг Раміза Брахімая ТКО після того, як той був знятий з бою через порване вухо, а в березні Гріффін відправив у нокаут за пів раунду Сонга Кенана.

Прогноз на бій

 

З огляду на стилі бійців, варто очікувати, що переможець поєдинку вирішуватиметься виключно в стійці. У Гріффіна можуть бути хороші шанси на перемогу, якщо він зробить ставку на пресинг і за рахунок своєї ударної потужності фінішує «пробитого» ветерана.

Але Кондит, як показали його останні бої, все ще може багато чого запропонувати своїм суперникам. За рахунок досвіду і класу «Природжений вбивця» має хороші шанси на перемогу. Фінішувати стійкого Гріффіна нинішньому Кондиту, можливо, буде важко, але за належної мотивації і підготовки йому під силу розправитися з ним у трьох раундах.

Перемога Кондита за очками

Основний кард

Конор Макгрегор – Дастін Пор’є
Гілберт Бернс – Стівен Томпсон
Грег Харді – Тай Туіваса
Ірен Алдана – Яна Куницька
Кріс Моутіньо – Шон О'Меллі

Попередній кард

Карлос Кондит – Макс Гріффін
Мічел Перейра – Ніко Прайс
Райан Холл – Ілія Топурія
Дрикус дю Плессі – Тревін Джайлс

Ранній попередній кард

Джессіка Ай – Дженніфер Майя
Омарі Ахмедов – Бред Таварес
Джером Рівера – Жалгас Жумагулов
Ален Амедовськи – Ху Яоцзун

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.