Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Товариські матчі
09.07.2021 18:00 – FT 1 : 1
Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 липня 2021, 16:54
12041
3

ВІДЕО. Металіст у контрольному матчі пропустив гол з чужої половини поля

Харківська команда розійшлася бойовим миром з «Альянсом» з Липової Долини

| Оновлено 10 липня 2021, 16:54
12041
3
ВІДЕО. Металіст у контрольному матчі пропустив гол з чужої половини поля
ФК Металіст Харків. Владислав Нехтій

У заключному контрольному матчі першого літнього збору харківський «Металіст» розійшовся бойовим миром з одним зі своїх майбутніх суперників по Першій лізі – «Альянсом» з Липової Долини (1:1).

Вийшов цікавий бойок з великою кількістю боротьби і невеликою кількістю по-справжньому гольових моментів. Досить сказати, що за 90 хвилин ненудної гри суперники завдали лише по два удари в отвір воріт. По одному з них стали гольовими.

За кілька хвилин до свистка на перерву зі своєъ (!) половини поля вдалося забити півзахиснику гостей Шараю, який сильним ударом перекинув м'яч через новачка-голкіпера «Металіста» Бубенцова, який вийшов занадто далеко з воріт. У другому таймі харків'яни відігралися: Шопін прострілив з лівого флангу, а Поступаленко його передачу замкнув.

У час, що залишився, жовто-сині створили ще ряд напівмоментів (особливо спекотно в штрафному «Альянсу» стало після виходу на заміну Підлепенця), але рахунок на табло більше не змінювався – 1:1.

Таким чином, на першому зборі «Металіст» з чотирьох спарингів виграв три, ще в одному була зафіксована нічия, загальна різниця м'ячів – 7:1. Попереду два вихідних, а 12 липня команда пройде медогляд і відновить тренування. Заплановано й два тренувальних матчі: попередньо на 17 і 18 число.

Товариський матч

9 липня. Харків. Стадіон «Сонячний»

«Металіст» Харків – «Альянс» Липова Долина – 1:1

Голи: Шарай, 41 (0:1), Поступаленко, 57 (1:1).

«Металіст»: Бубенцов (Рибка, 46), Шамич (Мізюк, 46), Сарапій, Порох, Шопін, Ралюченко, Поступаленко (к), Краєв (Стрижак, 46), Нехтій, Білоног (Підлепенець, 67), Жо (Рязанцев, 46). Головний тренер – Олександр Кучер.

«Альянс»: Єфанов (Важинський, 46), Герт (Осадчий, 46), Неплях (гравець на перегляді, 46), Пікуль (к) (гравець на перегляді, 46; Пікуль, 75), Пісний (Мудрик, 46), Лучик (Лебеденко, 46), Шарай (Ярошенко, 46), Піднебенний (Карноза, 46), Рогозинський (гравець на перегляді, 46), Загинайлов (гравець на перегляді, 46; Шпиренок, 79), Сидоренко (Агапов, 46). Головний тренер – Юрій Ярошенко.

Попередження: Карноза, 90+1.

Арбітр: Андрій Щепотьєв, асистенти арбітра: Олександр Луценко, Олександр Сагайдачний (всі – Харків).

ВІДЕО. Як Металіст пропустив з центру поля (з моменту 49:00)

Джерело ФК Металіст
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avtv5555
Прежде чем делать комментарий ты хотя бы изучил состав, это играла вторая команда, здесь было 2-3 человека которые в основе выходят на замену. А основной играл в 12 часов. Я например буду очень удивлен если имея такой подбор игроков Металлист не сможет занять 1 или 2 место. И еще в украинском языке слова даже не существует, есть слово навiть.
Alexander Киев
Важко їм буде виграти 1 лігу, даже якщо судді будуть тягнути .