Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Пляжний футбол
|
3041
5

ХАРЧЕНКО: «Треба постаратися провести наступний чемпіонат світу в Україні»

Спеціаліст – про відмову України виступати на пляжному Мундіалі в Москві

ХАРЧЕНКО: «Треба постаратися провести наступний чемпіонат світу в Україні»
beachsoccer.org.ua

Почесний президент асоціації пляжного футболу України Сергій Харченко прокоментував рішення Української асоціації футболу не відправляти збірну України на фінальну частину чемпіонату світу в Москву.

«З 2016 я не є спортивним чиновником, тому можу сказати тільки, як уболівальник. Наша держава прийняла рішення заборонити збірній з пляжного футболу їхати на фінал ЧС до Москви, тому нам залишається змиритися і прийняти його таким, яке воно є. Рішення треба виконувати.

Чи потрібно було грати відбірковий турнір? Напевно, нашим футбольним чиновникам можна було прочитати цю ситуацію завчасно, передбачити її. Можна сказати, що ніхто не очікував, що наша команда вийде в фінал, але така політика повинна бути системною, щоб прорахувати такий результат. Але після бійки кулаками не махають, тому залишається прийняти рішення держави.

Чи боролися б українці за титул чемпіонів у Москві? Не будемо гадати. Але, на мій погляд, зараз у нас найсильніша збірна з пляжного футболу за останні шість років, з того моменту, як Україна виграла Євро в 2016 році. Матч зі Швейцарією показав, що команда на божевільному ходу.

Думаю, тепер нам треба об'єднатися, щоб постаратися провести наступний чемпіонат світу в Україні, і тоді ми точно візьмемо в ньому участь», - сказав Харченко.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
xerx
Это после того, как учителя буду получать з/п 4000 баксов, и когда посадим деревьев 3 лярда.
euro2012_za_2012euro
Да кто нам даст его ЧМ провести, после последних фортелей !
dydyyura
футзалистов не пустил клуб на чемпионат и сборная провалилась 100%
ALKOSruLKA
лаптеногі цапи цього не допустять, але раз збірна й справді така сильна, - хай доведуть це в наступних змаганнях... Я думаю любителі мельдонію не для того організовували в себе форум, щоб віддати трофей комусь іншому (тим більше "братській" Україні).