Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НХЛ
| Оновлено 07 липня 2021, 14:25
9787
0

Влучило феєрверком? Стали відомі деталі загибелі воротаря Латвії та клубу

Трагічно помер голкіпер «Коламбус Блю Джекетс» Матісс Ківленієкс

| Оновлено 07 липня 2021, 14:25
9787
0
Влучило феєрверком? Стали відомі деталі загибелі воротаря Латвії та клубу
Getty Images/Global Images Ukraine

6 липня було оприлюднено зміст дзвінків на службу порятунку 911 після того, як постраждав від феєрверку і згодом помер голкіпер збірної Латвії та клубу НХЛ «Коламбус» Матісс Ківленієкс.

«Невдалий запуск феєрверка, – сказав чоловік, що дзвонив в екстрену службу. – Він у свідомості, у свідомості», – додав він, відповідаючи на запитання диспетчера.

Друга людина, яка телефонувала в 911, сказала: «Ей, у нас є людина, в якого потрапило феєрверком, можете приїхати сюди негайно?» Диспетчер відповів: «Ми вже знаємо про це. Він у свідомості і розмовляє з вами?» «Він дихає. У нас тут є медсестра», – відповів той, що дзвонив.

Був і третій чоловік, який подзвонив у службу порятунку. Він сказав, що в людину влучило феєрверком і попросив негайно приїхати. Раніше повідомлялося, що причиною смерті латвійського воротаря став нещасний випадок з піротехнікою. Пізніше з'явилася нова інформація про те, що трапилося.

«Ківленіекс біг з джакузі з декількома людьми через невдалий запуск феєрверку і, послизнувшись, впав та вдарився головою об бетон», – цитує видання The Athletic лейтенанта поліції Нові Джейсона Мейєра.

Голкіперу було 24 роки. Ківленієкс розпочинав кар'єру в клубі «Призма». У 2013 році він поїхав грати у Північну Америку. Воротаря не обрали на драфті, але з часом він потрапив у систему «Коламбуса». Всього в НХЛ Ківленієкс провів 8матчей, в яких показав коефіцієнт надійності 3,09 при 89,9% відбитих кидків.

Оцініть матеріал
(69)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ