Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 08 липня 2021, 09:45
10074
2

Італія – Іспанія. Помста за Євро-2020

Хто виявиться сильнішим у першому півфіналі

| Оновлено 08 липня 2021, 09:45
10074
2
Італія – Іспанія. Помста за Євро-2020
Getty Images/Global Images Ukraine

Євро-2020 наближається до своєї кульмінації. Залишилися 4 найсильніші команди і вже в середу ми дізнаємося імена фіналістів. У першому півфіналі зустрінуться Італія та Іспанія. Класичне європейське протистояння останнього десятиліття. У 2012 році команди зустрічалися в київському фіналі і тоді іспанці розгромили Скуадру Адзурру 4:0, а через 4 роки італійці взяли реванш на 1/8 Євро. Хто виявиться сильнішим цього разу?

Коэффіцієнти Favbet: 2.5 – 3.2 – 3.2

Вихід в фінал:

Італія – 1.75

Іспанія – 2.2

Перемога на Євро:

Італія – 3.2

Іспанія – 3.8

Як бачимо з коефіцієнтів Favbet, Італія вважається відносним фаворитом, приблизно 55% на 45%. І, мабуть, з цим можна погодитися. На цьому Євро Італія виглядає впевненіше. Так, в 1/8 проти Австрії команда Манчіні змусила понервувати своїх уболівальників, але вже в чвертьфіналі Італія обіграла зіркову Бельгію. Рахунок 2:1 не повинен вводити в оману. Всі моменти бельгійців були результатом індивідуальної гри Кевіна Де Брейне і Доку, а командно Італія грала набагато солідніше і в кінцівці зустрічі тримала все під контролем

А ось іспанці в плей-оф регулярно доводять справу до додаткового часу і збірну Швейцарії іспанці пройшли лише в серії пенальті. Причому і в 1/8 і, в 1/4 Іспанія повинна була вирішувати все ще в основний час, але впускала перевагу в кінці зустрічі. Гра команди в обороні однозначно викликає питання. Ні Пау Торрес, ні Ерік Гарсія не виглядають по-справжньому надійно.

Через травми не зіграють Спінаццола у Італії та Сарабія у Іспанії. Причому Спінаццола імовірно пропустить від пів року до року. Величезна втрата для Італії, адже захисник «Роми» був одним із найкращих гравців на цьому Євро.

На що ж поставити? Іспанія цілком може повторити шлях Португалії на минулому Євро - не надто яскравий груповий етап, перемоги в овертаймі і серії пенальті в плей-оф. Ніхто не здивується, якщо і сьогоднішній матч завершиться внічию, і Іспанія виграє в серії пенальті. І все ж Італія виглядає на Євро яскравіше. Мабуть, вперше за останні 15 років Італія за іменами абсолютно не поступається Іспанії. Є відчуття, що якщо і не в основний час, то в додатковий Скуадра Адзурра візьме своє. Прийшов її час. Ставимо на нічию в основний час і прохід Італії!

Прогноз №1 від Favbet: нічия в основний час - 3.25

Прогноз №2 від Favbet: прохід Італії - 1.75

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 8
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 17
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Остап Бандера
Италия проиграет Испании. Англия проиграет Дании. Дания выиграет у Испании. Дания ЧЕ. Мой прогноз пишу 06.07.2021г.Сейчас время 19 час. 57 мин.
Saar
Італія-ти космос!🇮🇹 Спінацйолі виздоровлення. Без нього трошки нервово!