Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

07.07.2021 04:00 – FT 1 : 1
3 : 2 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок Америки
| Оновлено 07 липня 2021, 03:43
3225
0

Аргентина – Колумбія. Прогноз і анонс на матч Кубку Америки

Останній ривок перед Бразилією

| Оновлено 07 липня 2021, 03:43
3225
0
Аргентина – Колумбія. Прогноз і анонс на матч Кубку Америки
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 7 липня, у Бразиліа на Національному стадіоні ім. Мане Гаррінчі відбудеться півфінальний матч Копа Америка з футболу, у якому зіграють національні збірні Аргентини та Колумбії. Стартовий свисток венесуельського рефері Хесуса Веленсуели прозвучить о 04:00 за київським часом.

Збірна Аргентини

Підопічні Ліонеля Скалоні в поточному розіграші Кубка Америки забуксували лише безпосередньо на старті турніру, коли зіграли внічию проти Чилі (1:1). Із тих пір, «альбіселесті» на крейсерській швидкості мчать до першого титулу в епоху Ліонеля Мессі, ось уже чотири поєдинки поспіль не знаючи гіркоти поразок. При цьому, Аргентина зуміла вийти з серії мінімальних перемог, в останніх двох матчах відправивши у ворота суперників відразу сім м'ячів.

Але і тут варто зробити застереження – заключний матч групового раунду для «біло-блакитних» проходив проти відверто слабкої на даний момент Болівії (4:1), а у чвертьфінальному раунді суперником була четверта команда з паралельної групи – Еквадор (3:0). У Скалоні зібрався прекрасний кадровий кістяк футболістів з європейських топ-чемпіонатів, але ж так було і раніше кілька сезонів поспіль. Ось тільки бажаного титулу це не приносило.

Збірна Колумбії

Що стосується суперників аргентинської збірної, то і тут можливостям вибору Рейнальдо Руеди може позаздрити більшість країн американського континенту. Колумбія на груповому етапі пропустила поперед себе Перу і Бразилію, тому у чвертьфіналі зустрічалася з Уругваєм, і багато аналітиків пророкували їй виліт із турніру. Однак, «кав'ярники» зуміли перевести гру в додатковий час, а там і до серії пенальті було рукою подати (0:0, 4:2 – по пен.).

Не варто зайвий раз говорити, що вихід колумбійської збірної в наступний раунд був своєрідним подарунком для їхнього майбутнього суперника, бо команда Руеди не може похвалитися стабільністю результатів у своїх нинішніх кондиціях. До того ж, не можна обійти стороною той факт, що Колумбія власне не може перемогти вже в чотирьох матчах поспіль, якщо брати до уваги виключно основний час.

Орієнтовні склади

Аргентина: Е. Мартінес – Акунья, Отаменді, Песселья, Моліна – Ло Чельсо, де Пауль, Паредес – Гонсалес, Л. Мартінес, Мессі.

Колумбія: Оспіна – Тесільо, Санчес, Міна, Муньос – Луїс Діас, Куельяр, Барріос, Куадрадо – Сапата, Мюріель.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, Колумбія проведе від оборони черговий матч проти сильного суперника, проте Аргентина впорається зі своїм завданням, нехай і з труднощами, але в основний час. Нашою ставкою буде позиція – Аргентина переможе / ТМ 2.5 з коефіцієнтом 3.35 по лінії Parimatch.

7 липня, середа

Аргентина – Колумбія
Бразиліа. Національний стадіон ім. Мане Гаррінчі. 04:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хесус Веленсуела (Венесуела)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.