Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 05 липня 2021, 17:09
9662
8

Сергій РЕБРОВ: «Раніше Італія так не грала»

Фахівець вважає італійську команду фаворитом Євро-2020

| Оновлено 05 липня 2021, 17:09
9662
8
Сергій РЕБРОВ: «Раніше Італія так не грала»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер Сергій Ребров поділився думкою про фаворита Євро-2020.

- Італійці сильніші за Англію?
- Я не буду робити такий висновок, але зазначу найвищу інтенсивність в грі Італії. Ось цей компонент дійсно заслуговує на увагу на чемпіонаті Європи. Раніше італійці так не грали, у них були хороші випади, вони вміло вибігали в контратаки. Але зараз зовсім інша картина. Команда додала в усіх фазах гри, діє дуже інтенсивно.

Навіть наприкінці матчу з Бельгією, якщо ви подивитеся останні 10 хвилин, було помітно, що, ведучи в рахунку, футболісти збірної Італії продовжували пресингувати, бігти, відбирати м'яч подалі від своїх воріт. Найвищий темп підтримується протягом усіх 90 хвилин, незалежно від суперника і рахунку. У всіх матчах Роберто Манчіні використовує по п'ять замін, і гравці, які виходять на поле, нічим не слабші. І, що найголовніше, вони не змінюють структуру гри.

- Ви згодні, що збірна України не почне грати з такою інтенсивністю, поки не підвищиться рівень УПЛ, або ж поки футболісти не почнуть масово її залишати?
- Все йде своєю чергою. Ви хочете сказати нашим провідним клубам, щоб вони продавали українських футболістів? Такого не буде. Всьому свій час, хтось періодично виїжджає. Але я ще раз підкреслю, що на цьому Євро збірна України виступила дуже достойно. Потрібно рухатися далі.

Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Слова набули нових значень
Команду не узнать. Раньше с трудом досматривал катеначчевые игры Италии. А тут - совсем другая опера.
Vytas Meskauskas
Италия начала играть с высоким прессингом и контролем мяча это сразу проблема для любой сборной. Тренер молодец, Украине надо стараться идти в этом же направлении и будут титулы.
lehach_08
перед финалом 2012 помнится многие тоже пели деферамбы макаронам... мол бегут...машина и тд тп...., а по итогу фурия роха проглотила макарох не пережовуя даже не моргнув, сдается мне что то похожее может быт и в этот раз)