Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 01 липня 2021, 12:39
14897
3

ДЕНИСОВ: «Група смерті роз'їхалася по домівках, а Україна вийшла в 1/4»

Відомий журналіст – про перемогу команди Андрія Шевченка над Швецією

| Оновлено 01 липня 2021, 12:39
14897
3
ДЕНИСОВ: «Група смерті роз'їхалася по домівках, а Україна вийшла в 1/4»
Getty Images/Global Images Ukraine

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував перемогу команди Андрія Шевченка над Швецією (2:1) в матчі 1/8 фіналу Євро-2020.

«Здавалося, все грає проти нас, а все склалося за нас. Уже група смерті вся роз'їхалася по домівках, вже Нідерланди поїхали додому, а в цей час Україна виходить у чвертьфінал. Це матч, в якому ми не були фаворитами, матч, який змушував нас проявити якісь чудеса організованості як в обороні, так і з точки зору атаки, матч, який вимагав не тільки фізичних, а й моральних сил, матч, який вимагав лідерів , матч, який вимагав пожертви - дай Бог здоров'я Артему Бесєдіну, щоб він швидше видужував, на ньому зійшовся магічний ключовий футбольний момент, страшний момент, але ми дуже віримо і будемо сподіватися, що все буде з ним добре, це, звичайно, жахлива ситуація.

Маліновський взагалі не грав. Так, Зінченко віддавав назад, але віддавав туди, де хтось був, а куди він може віддавати, якщо там нікого немає, якщо там все жовте, при чому не українське, а шведське, як шведський стіл їх там навалено було в штрафному. Сьогодні можна відзначити всіх, тому що поле залишали люди тільки в крові, або з травмами, або коли вони вже зовсім не могли бігти. Всі, хто йшов з поля - їх або забирали, або вони реально пересували ноги. Сьогодні реально всі гравці збірної України герої. Початок був повністю хаотичний, при чому найменше цього очікувалося від шведів, але у них був хаос перших хвилин десять. Другий тайм йшов за сценарієм, який написали шведські композитори. Андрій Ярмоленко в 2012 році віддав передачу на Андрія Шевченка, який забив гол у ворота шведів і сьогодні, через дев'ять років, він це саме повторив, навіть фланг той же, це просто унікально, просто філігранна передача в цьому матчі Зінченку поклала початок цій історії.

Шведи на цьому Євро вперше пропускають першими і це той момент дискомфорту - закриватися вже не можна, те, що вони люблять, а потрібно відкриватися - то, що шведи не люблять. Перший тайм був рівний і для України, і для Швеції і напередодні другого тайму було дуже тривожно: чи вистачить сил, витримки та уважності з неймовірно небезпечними шведами. Я пропоную 29 червня в Україні зробити днем ​​Швеції. Нас Україна сьогодні здивувала. Ми розуміли, що ми не можемо чекати феєрії від нашої збірної, ми розуміли, що тільки померши - ми можемо вижити.

Мені цікаво, як ми відновимося за три дні. Ліндельоф і Даніельссон- це просто два стовпи шведської оборони. У роздягальні була розмова, що збірна України присвятила цю перемогу Артему Бесєдіну, підтримуємо повністю ситуацію, в якій опинився наш український нападник. За рахунок того, що грав, сміливо йшов на м'яч, була боротьба, результатом цього стала травма Бесєдіна і червона картка Даніельссону. Даніельссон просто суперський захисник. Зінченко ніколи не реагує на хейт, він в собі все накопичує, це теж не добре, може десь і треба його вихлюпувати, не завжди ж голи забиваєш, щоб виплеснути. Це футбол, будуть вигравати - будуть носити на руках, програвати - будуть топтати, ось така вона, доля футболістів. У Швеції не так добре з єдиноборствами, як у України. Група смерті не пережила навіть 1/8 і як підсумок, вилетіли всі з Євро», - сказав Денисов.

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(133)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 24
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

РЕБРОВ: «Починаємо підготовку до ЧЄ. Ми непогано грали з Італією й Англією»
Футбол | 29 березня 2024, 00:45 0
РЕБРОВ: «Починаємо підготовку до ЧЄ. Ми непогано грали з Італією й Англією»

Збірна України вийшла на Євро-2024, здолавши команду Ісландії

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
euro2012_za_2012euro
Четвертьфиналисты , от групп (осталось команд))
100% В - Бельгия, Дания. 2/2.
66 % А- Италия, Швейцария. 2/3.
66 % D- Англия, Чехия. 2/3.
50% Е - Испания. 1/2.
33 % С - УКРАИНА. 1/3.
0 % F - группу смерти всю перебили. 0/3.
Bolshoi
Чемпионат поверженных авторитетов.
bullyUA
Группа смерти умерла.