Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 30 червня 2021, 20:47
27006
16

СУРКІС - Бєсєдіну: «Ти - не один. Будемо чекати стільки, скільки потрібно»

Президент київського «Динамо» підтримав свого футболіста

| Оновлено 30 червня 2021, 20:47
27006
16
СУРКІС - Бєсєдіну: «Ти - не один. Будемо чекати стільки, скільки потрібно»
Getty Images/Global Images Ukraine

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс побажав якнайшвидшого одужання Артему Бєсєдіну, який отримав травму в переможному матчі збірної України проти команди Швеції.

- Як і вся країна, я з особливим хвилюванням стежив учора за перипетіями подій у складній грі 1/8 фіналу Євро-2020, в якій наша команда вирвала воістину історичну перемогу. У такий вечір мені, як і будь-якому вболівальнику збірної України, хотілося світитися від щастя та радіти успіху в тому числі й великої групи вихованців київського «Динамо».

Однак злощасний епізод із травмою Бєсєдіна затьмарив ці переживання, він до цього часу не виходить у мене з голови! Лише те, з якою мужністю Артем зустрів черговий удар футбольної долі, як він тримав себе, залишаючи газон, частково пом'якшило ті перші, моторошні враження.

Так, ціною свого здоров'я наш нападник здобув вирішальну перевагу над суперником. І я вдячний всім футболістам та тренерам збірної, які відзначили воістину героїчний внесок Артема в цю перемогу. Що ж стосується наслідків... На жаль, дива не сталося. Пошкодження виявилося важким і таким, що вимагає тривалого терміну відновлення.

Але, повторюся, я знаю Бєсєдіна не тільки як справжнього спортсмена, який не шкодує себе, але і як надзвичайно сильного чоловіка. Знаю, як чекав він, з якою віддачею готувався до сезону, до фінального турніру Євро-2020. Упевнений, що і цього разу, знову опинившись без улюбленої справи, поза футбольним полем, Артем зробить усе, щоб якомога швидше повернутися.

У свою чергу і футбольний клуб «Динамо» зробить усе необхідне для цього. Бєсєдін - один із лідерів нашої команди, такі хлопці - це золотий фонд «Динамо» та українського футболу.

Артеме, ти - не один! Ми всі - тренери та партнери, персонал клубу та вболівальники - будемо чекати твого повернення. Чекати стільки, скільки буде потрібно. Не сумнівайся, попереду в тебе нові турніри та перемоги!

Читайте також: Вибув на пів року. Головний лікар Динамо докладно розповів про травму Бєсєдіна

Оцініть матеріал
(241)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maz_vyshnevskogo
Це гарний жест підтримки.
Побажаймо Артему швидкого одужання. Повертайся сильнішим! Ти - герой, ціною здоров'я дав нам шанс вийти вперед.
AЛВ
А.Бєсєдін -тримайся та швидше одужуй.!!! Респект тобі.!!!!
Rys2575
После того что случилось с Бесединым в матче, ещё больше его зауважал, мужественный футболист своими действиями внёс перелом в ход матча и это его тоже заслуга что сборная поделила
sahka1981
и даже здесь два ржавых дебилка "отличились"...
Barsa_che
Что здесь скажеш? Два Артема - два героя! Беседин, конечно же в неконкуренции! Такому Человеку, только уважение и скорейшего выздоровления.
umnuy2
три месяца игры с марта по июнь за два года получится у пацана
Саша Яковенко
Вірний і вчасний жест.
VIPsector1
Респект, пане Суркіс!
-_-ENJOY-_-
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Ясно, що буде чекати і чим довше - тим краще - по 20 тис. (Не гривень) в день від УЄФА.... А якщо це дійсно на пів року, то близько 4 лямів явно на дорозі не валяються.....