Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 липня 2021, 21:06
5246
20

Владислав КУЛАЧ: «Моя мета — підписати контракт із Динамо»

Український форвард проходить збори у складі київської команди

| Оновлено 28 липня 2021, 21:06
5246
20
Владислав КУЛАЧ: «Моя мета — підписати контракт із Динамо»
ФК Динамо Київ. Владислав Кулач

Потенційний новачок «Динамо», нападник Владислав Кулач, який працює з командою на першому зборі, розповів про адаптацію в колективі і поділився своїми очікуваннями від тренувань і контрольних матчів.

- Хлопці мене прийняли тепло, я з усіма був знайомий і раніше, в тому числі, і особисто, тому все відмінно. Приїхали на збір, щоб працювати, мені дуже приємно, що я перебуваю в такому колективі, адже «Динамо» - великий клуб з багатою історією. Команда є чемпіоном країни, тому гордий перебувати в її рядах. Постараюся прикласти максимум зусиль, щоб бути частиною цього колективу.

- Ви носите форму з 27-м номером, ви самі його вибирали?
- Ні, цей номер мені видали тимчасово, а далі подивимося, що і як. Моя мета - за підсумками збору підписати контракт з «Динамо». Перебувати в цій команді, в колективі - дорогого коштує, тому, думаю, кожен футболіст хоче опинитися в цьому клубі. Я буду робити все можливе, щоб показати, на що я здатний, і допомогти «Динамо».

- Своїми голами і статусом найкращого бомбардира Прем'єр-Ліги минулого сезону ви довели, що можете конкурувати з динамівськими нападниками?
- Звичайно, в команді велика конкуренція, в «Динамо» всі футболісти дуже високого рівня, тому потрібно докласти максимум зусиль, щоб завоювати місце в цьому колективі. Я до цього готовий, прагну і впевнений, що саме в «Динамо» можна рости з кожним днем. Звичайно, хочеться тут закріпиться.

- Чи можна сказати, що ви вже переросли рівень полтавської «Ворскли»?
- Не можу сказати, що переріс, оскільки «Ворскла» - також дуже хороша команда. Просто настає момент, коли потрібно щось міняти. «Динамо» - зовсім інша команда, амбіцій тут більше, оскільки щороку кияни ставлять завдання вигравати чемпіонат і Кубок країни, і всі турніри, в яких беруть участь. Для мене це новий виклик, адже я не кожен день борюся за перше місце.

- Можливість зіграти в Лізі чемпіонів для вас - додаткова причина закріпитися в «Динамо»?
- Звісно. Емоції від гри в такому турнірі неможливо передати словами. Я такого ніколи не відчував, сподіваюся, у мене буде така можливість.

- Наскільки швидко ви освоїли вимоги Мірчі Луческу в тренувальному процесі?
- У кожній команді тренер розподіляє навантаження по-різному. У кожного свої тренування і підготовка. Звичайно, тут я відчув, що багато уваги приділяється фізичній підготовці. Потрібно втягуватися, адже після відпустки я такої роботи не робив. У перші дні, звичайно, буде важко, але я до цього готовий - я знав, в який клуб їду на збори.

- Чому було присвячене сьогоднішнє тренування?
- Контролю м'яча, потрібно було «розхитувати» команду суперника, шукати вільні зони для проведення атак. Потім будуть контрольні гри, у нас хороші суперники, думаю, буде цікаво.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Майк ТАЙСОН: «Я вже 6 тижнів не курю траву і не сплю зі своєю дружиною»
Бокс | 29 квітня 2024, 15:45 2
Майк ТАЙСОН: «Я вже 6 тижнів не курю траву і не сплю зі своєю дружиною»

Легендарний боксер розповів, як готується до бою з Джейком Полом

Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді
Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 3
Мінус Гофф та Коллінс. Стали відомі учасниці 1/4 фіналу турніру в Мадриді

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olex.mykhailov
Після,нажаль, травми Бєседіна в нього може з'явитися шанс!
Артемий Золотарь
Все залежить від Кулача!Не кожен може заграти в Динамо!Але "зірки зійшлися" на ньому через тяжку травму Беседіна!Подивимось,бо свій футболіст,український!
BaZia
Ще рік назад пам"ятаю у Луческу вибір Соль, Супряга, Русин, Каргбо, Беніто, Кравець, Бесєдін.
Зараз вже зрозуміло лишається Бесєдін, але назвати його форвардом язик не повертається, людина виконує на полі багато чорнової роботи, і має гольове відчуття, опинитись в потрібний час, в потрібному місці.
Що матиме Мірча напередодні нового сезону ЛЧ.
Молодий і перспективний Ванат, і Кулач - кращий бомбардир минулого чемпіонату.
Для УПЛ ще якось зайде. А що з ЛЧ? хіба не можна було підшукати серйозне підсилення? А варіант гри з двома форвардами? А травми? Банальна ротація?
Igorok Киев
Я рад что Кулач в Динамо, думаю его недооценивают тут некоторые, удачи Влад Динамо не покупали его, он пришёл сам в команду, поэтому все ок, посмотрим на Кулача в ближайшие матчи
MasterSith_2013 Кысельов
Думаю що у нього дуже великі шанси стати основним нападником Динамо на пів сезону а можливо і більше після травми Бесєдіна
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BekXanov
Человеку пошёл 29 год.Он форвард я не понимаю Динамо зачем он им нужен?Кулача понимаю думает что достоин уровня Динамо и заработать деньгу на лавке.Учитывая что своих нада роспихнуть по командах.Ещё и с форвардом проблема.Он по сути кроме Ворсклы нигде не заиграл.Более того он провалился.В своё время Луческу его даже на сборы не брал и даже не расматривал в Шахтёре.Подписать что бы сдать в аренду 29 форварда?Учитывая что за аренду платить и ему не 21 годик то нафига?У него цена в аренде или на лавке просто упадёт на дно.А через годик он вообще играть нигде не будет.Тут только подписать на лавку на ротацию.
smart__Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Milan1990
Не знаю, мне кажется у Супряги большой потенциал, проблема в психологии и доверии. Нужно луческу с ним плотно поработать! Ну Кулач уж точно не уровень Динамо.
potemkin78
Русина отдали в Днепр, Беседин в ауте, Супряга ворота не вижу, Кулач не играет - круто в ДК с нападами
Trasher311987
Посмотрим.
Вот бы венгра салаи подписать ещё.
Semiramida
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил