Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 21 липня 2021, 04:28
3902
0

Так, ми можемо: Parimatch Foundation на Форумі «Україна 30. Здорова Україна

Команда PMF увійшла до національної робочої групи «Здорова Україна»

| Оновлено 21 липня 2021, 04:28
3902
0
Так, ми можемо: Parimatch Foundation на Форумі «Україна 30. Здорова Україна

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation взяв участь у  Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Здорова Україна», який проходив 22-24 червня в КВЦ «Парковий». Крім того, команда PMF увійшла до національної робочої групи «Здорова Україна», мета якої — глобальні системні зміни в житті суспільства через надання безбар’єрного доступу до спорту та здорового способу життя. 

За словами президентки Parimatch Foundation Катерини Білоруської, ця інтеграція є продовженням глобальної мети фонду — об'єднувати бізнес, громадський сектор та органи влади задля покращення життя суспільства. «Для нашої команди велика честь долучитися до проєкту такого масштабу. Тільки об’єднуючи зусилля, можна реалізувати довготривалі проєкти, які позитивно впливають на все суспільство», — підкреслила Катерина Білоруська. 

Протягом першого дня форуму діти, які отримують підтримку Parimatch Foundation в рамках програми «Так, я можу!», взяли участь у спортивних іграх — на майданчиках із флорболу та петанку. «З моменту заснування фонду тема інклюзії та безбар’єрності лежить в основі наших проєктів. Будемо раді поділитися своєю експертизою для створення належної інфраструктури в місцях, призначених для занять спортом», — прокоментувала президентка Parimatch Foundation. 

Досвідом фонду щодо інклюзії та безбар’єрності у спорті детально поділився в однойменній сесії офіційний представник  Parimatch Foundation в Україні Вадим Місюра — у рамках блоку «Свідома Україна», якому був присвячений другий день Форуму. «Нам необхідно об'єднати зусилля навколо безбар’єрності у спорті. Президент і його команда вже зробили важливий крок у цьому напрямі. Тепер необхідно зробити відповідні дії громаді та відповідальному бізнесу. Тільки в синергії можливо здійснити по-справжньому значущі зміни в суспільстві», — зазначив Вадим Місюра.

Він також підкреслив, що поняття безбар’єрності стосується не лише проблем через інвалідність, расову належність чи гендер. «Безбар’єрність — це передусім вільний доступ усіх громадян до спорту. І ця програма Президента багато в чому саме про це: здоров'я нації неможливе без належної ролі спорту в житті кожного з нас», — резюмував офіційний представник  Parimatch Foundation в Україні. 

Нагадаємо, що в міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation по всій країні більш ніж 35 000 благоотримувачів. В Україні команда фонду реалізує три комплексні програми: 

  • «Нова Фізична Культура» — програма, націлена на розвиток і популяризацію фізичної культури в школах із метою підвищення фізичної активності дітей;
  • «Так, я можу!» — програма, спрямована на підтримку дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами шляхом залучення їх до спорту;
  • «Спортивний наставник» — програма, спрямована на те, щоб кожна дитина, незалежно від соціального статусу, могла розвиватися і йти до своєї мрії.


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

The Ring оновив рейтинг найкращих боксерів P4P. Місце Усика змінилося
Бокс | 20 травня 2024, 09:55 13
The Ring оновив рейтинг найкращих боксерів P4P. Місце Усика змінилося

Український боксер очолив рейтинг після перемоги над Ф'юрі

Домінування Погачара, криза Тібері. Підсумки другого тижня Джиро-2024
Інші види | 20 травня 2024, 18:57 1
Домінування Погачара, криза Тібері. Підсумки другого тижня Джиро-2024

Sport.ua підбиває підсумки другого тижня супербагатоденки Джиро д'Італія-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.