Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 28 червня 2021, 17:59
169513
25

КАНЧЕЛЬСКІС: «Українці їдуть грати до Європи, а в Росії казки розповідають»

За останні роки багато українців поїхали в європейські чемпіонати

| Оновлено 28 червня 2021, 17:59
169513
25
КАНЧЕЛЬСКІС: «Українці їдуть грати до Європи, а в Росії казки розповідають»
ФК Навбахор. Андрій Канчельскіс

Екс-півзахисник «Манчестер Юнайтед», колишній російський футболіст Андрій Канчельскіс порівняв ситуацію з футболом в Україні та Росії під час Євро-2020:

«Не думаю, що на російських хлопців хтось звернув увагу. Пропозицій з топ-5 ліг чекати точно не варто, туди з таким рівнем ніяк не потрапити. Але треба обов'язково їхати в ту ж Бельгію або Нідерланди.

Мені ніхто не сподобався, навіть Дівєєв. Хіба можна говорити добре про захисника, якщо команду розгромили? Треба бути самокритичними та розуміти, що все дуже плачевно. Чутки про «Венецію»? Дай Бог, щоб Ігор поїхав, якщо це так. Я завжди підтримую ініціативу гравців поїхати в Європу. Рівень чемпіонату у нас вкрай слабкий.

Українці, он, їдуть до Бельгії. За останні 5 років 200 українських футболістів поїхали в різні європейські чемпіонати: Бельгія, Польща, Іспанія. Ось у них і є результат, а наших скільки виїхало, троє? У чемпіонаті України маленькі зарплати, тому люди прагнуть виїхати заробити в Європу. А у нас тільки розповідають казки про те, як все добре з футболом».

Три умови. Павелко відповів, коли може відбутися матч України та Росії

 
Оцініть матеріал
(1736)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KOT
Маленькая зп у футболистов в Украине? Наверное минималку получают
Андрій Ванчак
Ще одна прасті"тутка правду сказала, відчувають розвал бензоклонки під назвою параша)))
MaxUa
Уехало может и много, но в основе топов играют всего трое: Зинченко, Малиновский и Ярмоленко. Причем судя по тому, как развивается история с Ярмоленко, их вскоре останется двое. Не из топов приличных еще двое: Зубков и Яремчук. И на этом, собственно, все. Потому и говорят, что главная проблема сборной короткая скамейка, которая не позволяет проводить ротацию.
А в РФ судя по всему футбол это такое легальное средство для попила с участием больших богатых корпораций. И суммы в этом деле вращаются немалые судя по всему. Отсюда и все проблемы - страдает чисто футбольная эффективность. Поэтому в последнее время провал следует за провалом. Еврокубки провалены, сборная тоже провалилась.
В Украине ситуация все же получше. Здесь команды стремятся войти в еврокубковую зону, чтобы банально денег заработать.
Trollface
Все по делу. Лапти должны тонуть в море Лаптевых.
der_MaiStier
В Україні ногомʼяч - забавка небагатьох олігофренів, щоб отримувати податкові пільги та відмивати гроші. На Параші в спорт (у ногомʼяч зокрема) вливаються мільярди державних грошей, щоб про існування Параші взагалі не забули у світі. Тому мокшам їхати за кордон жодного зиску, бо там їм ніхто такі гроші не дасть - занадто жалюгідний рівень
Nikola Tesla
Что ж так много уехало а играть не кому( лавка пустая(
Nikola Tesla
Сколько 200? Коньчелскис бояры перепил)))