Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 27 червня 2021, 21:22
250
0

Покер-рум проводить турніри зі знаменитостями

Переможці отримують PlayStation, Xbox і інші призи

| Оновлено 27 червня 2021, 21:22
250
0
Покер-рум проводить турніри зі знаменитостями

Покер-рум partypoker запускає новий регулярний турнір - Community Poker Knockout, в якому зможуть зіграти всі гравці. Бай-ін складе всього $ 5,50 з призовим фондом $ 5,000, але особливість цього турніру буде в іншому.

На нього запрошуються найрізноманітніші знаменитості - актори, музиканти, ведучі та спортсмени. За таким столом легко зустрітися з Кевіном Хартом або відомими гонщиками Формули 1.

Вибрати, з ким зіграти на наступному турнірі, вибирають самі гравці - в соціальних мережах проводяться спеціальні голосування, за підсумками якого визначається зірковий склад для наступної події.

Але просто грати зі знаменитостями було б не так цікаво. Перед учасниками стоїть інше завдання - вибити запрошену зірку і отримати за неї особливу нагороду.

Це може бути додаткова грошова нагорода, турнірні гроші, а також більш масивні призи - ігрові консолі Xbox і PlayStation, топові смартфони, телевізори, геймерські крісла і безліч інших призів.

Щоб претендувати на такий приз, досить лише підписатися на акаунти покер-руму в соціальних мережах, після чого відкривати полювання за знаменитістю.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.