Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 червня 2021, 02:14
18146
21

ФОТО. Цвіль і розруха. Металіст показав, як виглядає база клубу

В останні роки базу «Високий» експлуатував «Металіст 1925»

| Оновлено 28 червня 2021, 02:14
18146
21
ФОТО. Цвіль і розруха. Металіст показав, як виглядає база клубу
ФК Металіст Харків

Харківський «Металіст» показав, як виглядає база клубу у Високому.

Навчально-тренувальна база «Високий», яка ще 9 років тому була предметом гордості і одним з найкращих спортивних об'єктів інфраструктури в Україні, сьогодні знаходиться в сумному і зруйнованому стані. Свого часу вона обслуговувала «Металіст» та приймала збірні Португалії, Німеччини та Данії під час Євро-2012.

Зруйновані і запліснявілі стіни, обвалена і зламана плитка, непрацюючі системи комунікації, енергопостачання, водопостачання, запущена територія, розвалені роздягальні і тренажерний зал, поруділий і рідкий з великими пролисинами газон на полях. Це тільки те, що кидається в очі при поверхневому огляді.

Навіть швидкий і непоглиблений погляд на стан навчально-тренувальної бази «Високий» призводить до розуміння, що косметичним ремонтом тут не обійтися і потрібна термінова реконструкція всіх її об'єктів. В останні роки навчально-тренувальну базу експлуатував клуб «Металіст 1925».

Клуб «Металіст» опублікував фотографії бази «Високий».

Оцініть матеріал
(84)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kot-7
Если в доме никто не живет, то через год полтора все вылазить начинает, че он хотел?? Тем более на халяву вернули, влаживайся епт
zzg77
Надо было сообщить Ярославскому, он бы всё отремонтировал!
Igorok Киев
вот это запустили, япона мать, кошмар
Viktor Krichevskii
Нахрена нам на это смотреть? Что мы должны сделать? Мне лично пох....
salenco
Мне вот интересно когда Вы снимаете квартиру, то делаете в ней ремонт?
Вот просто не пойму МХ1925 арендовал эту базу, платили деньги за аренду, которая принадлежит городу. Так кто её эксплуатировал?
Вячеслав Круссер
Владиленыч что там по долгам Металлиста?
Александр Пышненко
Ладно показывать. Это может быть каким-то чуланом. Ярославскому надо было с боем отстаивать свой Металлист, а не идти на поводу у российских шпионов и диверсантов, захватывающих его ресурсы, чтоб раздерибанить их, как это они научились делать в Украине, при полном попустительстве. Тогда все рушилось, при Овоще. Пусть теперь отстраивает, пока кацы еще действуют через марионеток, типа дохлого Кернаса, или кого-то там, унылого, кто сейчас на посту мера в Харькове. Пока не воцарился "сруский мирЪ" как в Донецке. Не ноет, как последняя бабища, вместе со своими холуями, за бесцельно угробленные ресурсы. Где-то так.
BekXanov
У меня вопрос простого человека.Что нада было делать что бы стены поцвели ?И самое главное что нада было делать что бы потолок розфигачить?Я даже не могу представить какие уе,,,,,,, что бы так изуродовать потолок !ПОТОЛОК !
Fangold
Цікаво подивитися на стан бази Шахтаря в Кирші, чи рейдернула росія? Чи Ахметов приплачує?
Vladimir-Kharkiv
Вижу тут одни любители партии ригов повылазили и опзжопы!!!! А то никто не знает как отжали тогда все любители Витька....
Владимир Ф.
Стороженку и М25 пофиг то все.... А Ярик настоящий мужик!!!!