Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Пляжний футбол
| Оновлено 28 червня 2021, 01:35
63652
3

Збірна України програла у фінальному матчі відбору на чемпіонат світу

З рахунком 2:5 при двох вилученнях підопічні Миколи Костенка поступилися іспанцям

| Оновлено 28 червня 2021, 01:35
63652
3
Збірна України програла у фінальному матчі відбору на чемпіонат світу
https://beachsoccer.org.ua

Обидві команди ще перед півфіналом забезпечили собі путівки до фінального етапу чемпіонату світу, а в цьому поєдинку повинні були визначити переможця відбіркового турніру.

Перший період пройшов з перевагою збірної Іспанії, яка не тільки забила гол вже на 3-й хвилині (відзначився Мейяс), але і більше володіла м'ячем. Крім того, на 8-й хвилині Лоренц ще й влучив м’ячем в штангу наших воріт.

Після невеликої перерви іспанці продовжували грати активно, а ось гол забили на 15-й хвилині, коли один з наших гравців лежав на піску. Красиво через себе пробив Едуардо. Природно, що українці кинулися до судді, але крім попередження Зборовському нічого більше не досягли. Втім, вже за хвилину арбітр поставив пенальті в ворота Іспанії та Зборовський його чітко реалізував. А на 20-й хвилині Щериця зі штрафного і зовсім зрівняв рахунок.

Здавалося, що психологічна перевага перейшла до підопічних Миколи Костенка. Але, на жаль. Протягом наступних двох хвилин суперники знову забили два голи в ворота українців. Спершу Педро головою підправив м'яч з близької відстані після передачі справа. І буквально тут же грубо помилився наш капітан Борсук. Він втратив м'яч поблизу своїх воріт, чим відразу скористався Лоренц.

Була ще надія на те, що в третьому періоді збірна України зможе врятувати матч. Однак вже на перших хвилинах ми залишилися у меншості після вилучення Неруша. А потім на 34-й хвилині червону картку перед собою ще побачив і Щериця. Саме після другого вилучення іспанці реалізували чисельну перевагу - дубль в матчі зробив Мейяс.

В результаті поразка 2:5, але збірна України все ж своє головне завдання на турнірі виконала, відібравшись до фінальної частини чемпіонату світу. 

Відбірковий турнір чемпіонату світу. Фінал

Іспанія - Україна - 5:2

  Мейяс (3, 34), Едуардо (15), Педро (21), Лоренц (22) - Зборовський (16), Щериця (20)

 Педро (18) - Зборовський (15)

 Неруш (25), Щериця (34)

Іспанія: Джанмі, Пабло, Хосе Карлос, Мейяс, Алехандро, Пабло Перес, Рідуан, Хосе Аріас, Педро, Кінтас, Лоренч, Давид Наварро, Домінго, Чікі, Джані Торрес, Едуардо

Україна: Неруш, Гладченко, Сабатюк, Ігор Борсук, Пачев, Сіренко, Зборовський, Войток, Корнійчук, Щериця, Пашко, Заворотний, Макєєв, Медвідь, Войтенко, Глуцький

Назаре (Португалія)

Оцініть матеріал
(175)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Seregga1
На зло москалям проиграли что бы не ехать
Nikas
С такой тактикой дай пас вратарю тот ударит по воротам лучше не ехать в Мацкву а отказаться