Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 27 червня 2021, 21:12
26668
41

Ломаченко знову в топі. Лопесу-старшому залишилося вмовити сина на реванш

Лев Кравців - про першу перемогу Василя після Теофімо

| Оновлено 27 червня 2021, 21:12
26668
41
Ломаченко знову в топі. Лопесу-старшому залишилося вмовити сина на реванш
Getty Images/Global Images Ukraine

Василь Ломаченко знову дав урок боксу. Того самого, в якому найважливішими є твої навички, а не те, наскільки ти великий, сильний або довгорукий. Навички Ломаченка вищі практично за будь-якого боксера у світі на даний момент. Що він і довів у черговий раз.

Ломаченко просто зробив свою роботу. Але це все одно дуже красио

Накатані - не прохідний боксер. Давайте забудемо про це відразу. Так, Лома його пройшов як ніж крізь масло, що повністю розтануло, але з ким у Василя було дуже багато проблем? З усіма потроху, але дійсно багато і так, що їх створив суперник? В основному, ті, хто після бою каже про відсутність рівня у японця, до бою казали, що він занадто великий і приб'є Василя.

Звичайно, такого суперника Василь мав перемагати. Ну аж надто він повільний, цей Накатані. Як Лопес попадався на ці важелезні праві, а Вердехо падав від джебу - загадка. Хоча, не така вже й загадка. Лопес стояв перед японцем. Прицілитися по такій мішені можемо і ми з вами. Вердехо просто вимахався. Замість того, щоб продовжувати бомбити японця, він побіг добивати того, не вийшло - програв втомою. Шкода, що такого вердикту немає.

Лома ж врахував помилки обох спортсменів. Не стояв перед Накатані, а значить, не давав прицілитися, а значить, пішов майже від усіх ударів - точність влучань японця 12%. Нібито й не влучав зовсім. І не втомився, виконавши хорошу роботу в таборі. Просто взяв темп і пішов бомбити з перших же секунд.

Що порадувало - настрій Василя. Ніяких тобі раундів, в яких він показує, як красиво рухається. Ніяких зарозумілих поглядів. Лопес зробив для самого Ломаченка добру справу - показав, що зазнаватися не можна ніколи. Навіть, коли ти дуже і дуже талановитий спортсмен.

Getty Images/Global Images Ukraine

З перших же раундів Лома пішов бити. Беріг плече, звичайно ж, про що зізнається після бою, але все одно насаджував голову суперника дуже часто і неприємно. Масаоші ніби оторопів. Чи не чекав такої прудкості або такої кількості ударів, не ясно, але з другого раунду спробував діяти активніше.

Вийшло погано. Може на когось і подіяло б, але не на Лому. Той з радістю провалював млявий джеб Накатані, заскакував ближче зі своєю передньою рукою, а далі починалася карусель. Японець поводився так, ніби вона, ця карусель, йому зовсім не подобається. Хапався за крутний механізм і тримався.

До п'ятого раунду Масаоші вже побував спиною на рингу, але тоді нокдаун не відрахували. А вдруге рефері відкрив рахунок. Чотири або п'ять ударів у ціль - і японець лежить. А потім сидить і показує, що нічого не було. Було, звичайно ж.

У шостому Василь влаштував бійку в куті. Здавалося б, ось де здоровому боксерові потрібно себе проявляти. Але немає швидкості - немає справи. Лома легко пішов від усього, щоб потім дістати ще кілька разів у голову.

Сьомий і восьмий раунди - під диктовку Ломаченка. Хоча у восьмому він майже нічого не робив, але все одно влучав і більше, і краще. Накатані змахував руками, бив повітря і поки вони поверталися на голову, пропускав.

У дев'ятому Василь включився посеред рингу. Наблизився, почав пробивати і йти то в один бік, то в інший. Японець стояв і стояв. Здається, він би стояв досі і терпів, якби не рефері. Добре, що третій в рингу був на місці і зупинив це. Ці міцні самураї гідні поваги, але голова через роки спасибі не скаже за таку браваду.

Взагалі-то, Ломаченко просто провів ще один день в офісі. Спокійно, впевнено, з якимсь вогником і бажанням. Мотивація і навички на місці, нічого нікуди не поділося. Нічого особливого в плані результату, але бокс усе одно красивий. Такий просто подобається, бо ти розумієш, що це щось понад.

І що далі?

Василь відразу ж викликав на бій Лопеса:

«Вигравай свій бій і давай проведемо реванш. Думаю, сьогодні ми побачили, що другий бій є актуальним», - заявив Василь.

Теофімо-старший, який звідкись узявся, вже був готовий з відповіддю. Зрозуміло, що Лопес приїхав подивитися на майбутнього суперника, хоч і довгий час заперечував це. Але цього разу був чесним:

«Я знав, що Ломаченко наздожене Накатані і виграє достроково. Так воно і сталося.

У нас бій у серпні, і потім є контракт з Top Rank на бій у грудні в «Медісон сквер гарден». Я бачу, що у Теофімо ще є два бої в легкій вазі: проти Камбососа і потім з Ломаченком в кінці року.

Я зможу вмовити сина провести реванш», - заявив Лопес.

Getty Images/Global Images Ukraine

Здається, вибору у Теофімо немає. Точніше, є, але всі вони не такі цікаві. З Хейні домовитися важко. Як показує практика, Арум і Хірн - такі собі переговорники між собою. З Джервонтою нереально. Де він залишиться і чого хоче - не ясно. Тейлор себе не продає. Хіба що їхати до Великобританії. Та й у Арума інші плани на Джоша.

А тут є Лома. Готовий суперник з готовою історією і бажанням, на відміну від усіх. Боб хоче продавати платні трансляції, Василь - поквитатися і забрати пояси, навіть батько вже за цей бій.

Які шанси? Лопес - не Накатані. Там летіти назустріч буде жорсткіше і швидше. З іншого боку, Ломаченко без травми і з нею - різні бійці. Взагалі-то, другий поєдинок навіть є цікавішим за перший. І потрібен він не пізніше кінця 2021 року.

Що, мабуть, і трапиться.

Оцініть матеріал
(129)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч Ліги чемпіонів Реал – Баварія
Футбол | 08 травня 2024, 06:23 0
Де дивитись онлайн матч Ліги чемпіонів Реал – Баварія

Півфінальний матч головного єврокубку пройде 8 травня о 22:00

Стало відомо місцезнаходження футболіста Хуста, якого забрав ТЦК
Футбол | 08 травня 2024, 17:55 36
Стало відомо місцезнаходження футболіста Хуста, якого забрав ТЦК

Микола Сираш не виходить на зв'язок тривалий час

Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zelia73
ни одной атрибутики УКРАИНЫ--вася ты за какую страну выступаешь--- ватник
pl2012ua
манкурт поганий
Leo Leo
За кого хоть выступал? Ещё за Украину?
scorpio16
После всех его " попандосов " даже и желания не было вставать в 4 утра и ждать бой тем более смотреть повторы , как то равнодушие по отношению к нему , тоже самое и к его куму
Владимир Коновалец
Ну,посмотрели мы еще на одного мешка,набитого опилками. Это у кого поднялась рука, назвать это японское недоразумение топовым боксером? Не смешно,господа.... А какая хвалебная статья, такое впечатление, что матч века был,понтов на несколько дней читать хватит....А дальше что? Лопес еще не окончательно двинулся мозгами, чтобы подарить обиженному Васе с его неадекватным папашей, отбитые пояса.... Нас пытаются убедить,что это скоро произойдет. Ну,ну... Скорее родит моя стирилизованная кошка, чем семейка Ломаченков вернет пояса и титулы, сбитый экипаж....
balabolchenko_lompachenko
Побил мешка и уже в топе
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Иванамофф
С какой стати Ломаченко в топе? Он выиграл пояс что ли?
Бокс и Политика
Накатани выстоял все раунды с Лопесом и победил проспекта Вардехо. И вот победа над таким крутым джорником выдается как событие вселенского масштаба? А что Ломаченко будет делать против топов в свои 35?
mavast
Більшість публічних або прогнили, або прогнулися
roman_kros
От тільки одна біда, - Лопеси будуть до кінця кар'єри бігати від реваншу. Отримати пояси назад буде неймовірно тяжко. А все тому, що ніколи не варто ставити все що в тебе є проти нічого тільки тому, що бородаті дядьки в юбках нашептали скрепоносних фраз.
Василий вернулся!
Нехай Лохпец сначала Камбососа пройдёт. А то как присосётся, что мало не покажется. Австралийский данди-крокодил, греческого происхождения.
Масайоша был в дровах...
Японец сделал 250 ударов против 214 у украинца. Но при этом цели у Масаеси достигли всего 29, тогда как у Василия – 104!
Процент попадания отличается в четыре раза – 12% и 49% соответственно.
hohloperdak
у рогулей плотно подгорело, зрада за зрадой ахаха
а с утра еще пан по горбу даст за опоздание на плантацию клубники
xoхлятcкая жизнь такая веселая
Бокс и Политика
Чувак уже кажись созрел для реванша с Салидо.
sportik.ua
На скільки зрозуміле відношення до Ломаченка як до громадянина, на стільки ж смішні спроби виставити його другосортним боксером.
Fangold
Я не розумію чому спорт.юа так багато пише про цього виблядка, та ще й коментарі видаляє, взагалі знахабніли?
_Maks__7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sportik.ua
Мос#алі намагаються вкрасти все від борщу до історії, а тут українці самі свого віддають.
Vytas Meskauskas
Украинец молодец , отличный бокс порадовав всю страну .Караван идёт а собаки от зависти лают и ни кто на них не обращает внимание .