Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Америки
| Оновлено 28 червня 2021, 00:03
1247
0

Бразилія – Еквадор. Прогноз і анонс на матч Кубку Америки

Чи є сенс боротися, якщо завдання вже виконане?

| Оновлено 28 червня 2021, 00:03
1247
0
Бразилія – Еквадор. Прогноз і анонс на матч Кубку Америки
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок, 28 червня, у Гоянії на стадіоні Педру Людовіко відбудеться матч п'ятого туру групового раунду Копа Америка з футболу, в якому зіграють національні збірні Бразилії та Еквадору. Стартовий свисток чилійського рефері Роберто Тобара прозвучить о 00:00 за київським часом.

Збірна Бразилії

Команда Тіте на домашньому Кубку Америки-2021 у стартових трьох поєдинках набрала феноменальну крейсерську швидкість, і вже не має абсолютно ніяких турнірних завдань перед початком заключного ігрового дня групового етапу. Бразилія має, напевно, найсильніший кадровий потенціал серед усіх інших учасників даного турніру, що обумовлює ту легкість, із якою їй раніше вдавалося здобувати необхідні перемоги.

Однак, чи є сенс «пентакампеоне» грати на максимум власних можливостей і в останньому турі вже в рамках вже виграної заздалегідь групи? Фактично, ми говоримо тільки про однин стимулі для «селесао» перемагати в майбутній грі – уся Південна Америка надто довго жила без повноцінного міжнародного футболу через COVID-19, а тут ще й необхідність грати в рідних стінах, нехай і при порожніх трибунах. Іншого результату, окрім перемоги, вболівальники можуть і не зрозуміти.

Збірна Еквадору

Що ж стосується підопічних Густаво Альфаро, то «триколору» в останньому турі потрібно просто зіграти не гірше, ніж це зробить Венесуела в паралельній грі проти Перу, і тоді Еквадор ми зможемо побачити вже на стадії чвертьфіналу. В іншому випадку, згаяне лідерство за рахунком у два м'ячі в поєдинку проти все тих же перуанців (2:2) дуже боляче відгукнеться цій команді.

Еквадор має всього два здобутих очки, але все ще живе з надією обігнати Колумбію. Однак, очевидно, що для такого серйозного кроку команді Альфаро необхідно буде виключно обігравати Бразилію, що траплялося в історії цієї країни лише двічі з 31 зустрічі – під час відборів на чемпіонати світу 2002 і 2006 років (обидва рази по 1:0).

Орієнтовні склади

Бразилія: Бекер – Лоді, Мілітан, Маркіньос, Данило – Фред, Каземіро, Рібейро – Неймар, Габріель, Вінісіус.

Еквадор: Галіндес – Еступіньян, Інкапе, Арболеда, Ан. Пресьядо – Палма, Мендес, Кайседо, Ай. Пресьядо – Діас – Кампанья.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що Бразилія за будь-якого кадрового підбору виконавців повинна завершувати виступи на груповому етапі впевненою четвертою перемогою. Нашої ставкою буде позиція – Бразилія (-1.5) з коефіцієнтом 2.12 по лінії Parimatch.

28 червня, понеділок

Бразилія – Еквадор
Гоянія. Педру Людовіко. 00:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Роберто Тобар (Чилі)
Прогноз Sport.ua – 3:0
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.