Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 червня 2021, 17:35
11492
39

Холанд витратив півмільйона за кілька годин в Греції

Форвард «Боруссії» Дортмунд відпочиває на широку ногу

| Оновлено 26 червня 2021, 17:35
11492
39
Холанд витратив півмільйона за кілька годин в Греції
Getty Images/Global Images Ukraine

Поки більшість зірок європейського футболу борються на полях Євро-2020, Ерлінг Холанд, чия збірна Норвегії не потрапила на турнір, насолоджується життям і відпочиває в Греції.

За 5-6 годин відпочинку в ресторані Холанд витратив 500 тисяч євро, залишивши 30 тисяч євро чайових. Більше половини від цієї суми припали на чотири пляшки шампанського «Cristal Vintage» по 70 тисяч євро кожна.

У компанії Холанда був помічений хавбек «Манчестер Сіті» Ріяд Марез:

Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 39
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
leccinum
плитку на набережной под его пижаму подбирали?
Mac_Gyver
Интересно, как ФИФА запело бы, если бы учёные вдруг сказали: каждому лаборанту по $5 000 000 в год - либо никакой вакцины никто не получит.
Yura Юрий
на районе на 500 гривен можно получше устроить.
Yura Юрий
тоже мне "вечеринка", кольян, 4 пузыря и одна баба на всех
Dozor
Пижамная вечеринка
Владимир Копяк
Мы ведь понимаем, что все эти заоблачные зарплаты игрокам. не соответствуют ни каким моральным и экономическим нормам. Это шальные деньги, часто криминальные и дурно пахнущие. Потому с ними так легко и расстаются в кабаках, в автосалонах и с элитными проститутками. Жизнь ведь одна, и никто не знает где она оборвется... Так что надо успеть прожить ее, испытав все на этом коротком пути все ее прелести, а их сколько много.... Теория коммунизма пыталась всех уровнять и поставить всех в жесткие рамки лимита на такую жизнь, ну и слава Богу что не получилось это у Маркса, Энгельса и Ульянова...
Pol Chopa
Плитка прикольная,но на том берегу та же Норвегия(северная)скоко токо за t*
MaxUa
Симпатичная пижама.
hanter83
Ну что сказать КРУТО!!!! Просто" ЧУЖОЙ КЕШ" считать нельзя но все равно эта бровада как то отталкивают от такого рода СПОРСМЕНОВ.(темболее зная как закончил карьеру его отец) сегодня ты в топе ,а завтра может быть и травма.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
У этого "спрртсмена" в голове, похоже, пусто
umnuy2
Это вам не в АТБ )))
Владимир Коновалец
Коли посередній футболіст 2-го або 1-го розряду, який грає за команду будь якої української ліги, має гарантовану зарплатню в від 5 до 25 тисяч умовних одиниць, то таке положення справ не є справедливим. Однозначно. І якщо такий футболіст, не дай Бог, отримує травму, несумустну з подальшими виступами на футбольному полі, то він може вмерти з голоду, тому що у нього немає освіти, спеціальності, навичок працювати ( він тільки задовольняє свої потреби) і т.д.. Одиниці знаходять себе у подальшому житті - стають таксистами, працівниками кладовищ або охоронцями в супермаркетах
. А далі - живуть спогадами про те, як вони бігали по полю та відривалися в ресторанах ... В своєму житті я зустрічав дуже мало колишніх футболістів, які після завершення карьери, влаштувались в іншій сфері діяльності. Як правило, це були люди, які спромоглися закінчита вищі учбові заклади та мали надійний тил у вигляді своєї сім'ї.