Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 червня 2021, 20:47
17637
4

ФОТО. Мінус один гравець. Тренування збірної України в Бухаресті

Команда продовжує підготовку до матчу 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією

| Оновлено 26 червня 2021, 20:47
17637
4
ФОТО. Мінус один гравець. Тренування збірної України в Бухаресті
УАФ

Збірна України в Бухаресті продовжує підготовку до матчу 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією, який відбудеться 29 червня у Глазго.

У п’ятницю, 25 червня, синьо-жовті провели вечірнє тренування знову-таки на «Аркул де Тріумф». Нагода продовжити заняття на газоні, який припав українцям до вподоби, випала, оскільки французи, які опівдні прибули до столиці Румунії на свій матч плей-оф, в цей день не тренувалися. Стадіон біля Тріумфальної арки визначений УЄФА як трансферний, тому перевагу в його використанні мають саме ті збірні, які приїжджають до Бухареста на короткий термін – суто для гри.

До слова, збірна Швейцарії, що прибуває до Бухаресту (на матч 1/8 фіналу проти Франції) 26 червня ввечері, використовуватиме локації, в яких раніше жила й працювала збірна Північної Македонії – готель «JW Marriott» та стадіон «Стяуа», де національна команда України наразі тренувалася лише одного разу. Причина – в географічній віддаленості. Район Генча, де розташована клубна арена армійського клубу – майже за півгодини їзди від резиденції українців, готелю «Каро».

У тренуванні взяли участь усі присутні в таборі футболісти, а таких тепер 25. На жаль, один гравець залишив розташування команди сьогодні. Денис Попов через ушкодження литкового м’язу не зможе допомогти синьо-жовтим на цьому турнірі. Відтак тренерський штаб прийняв рішення відпустити захисника до Києва для проходження подальшої реабілітації у своєму клубі.

Олександр Зубков, який раніше виконував вправи у тренажерному залі та басейні, приступив до індивідуальної бігової роботи на полі. Водночас Олександр продовжує курс фізіотерапії, необхідний для повноцінного відновлення після ушкодження. Решта команди провела насичене тактичне тренування з елементами гри.

26 червня у робочій програмі збірної України – прес-конференція гравців Андрія Ярмоленка та Романа Яремчука в Українському медіацентрі та тренування.

Тренування збірної України, 25.06.2021

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину
Хокей | 18 квітня 2024, 16:46 11
ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину

Українські хокеїсти закинули 7 шайб

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Пышненко
Ну, наконец-то, покажите на что вы способны и хотя бы еще чуть-чуть выше! Будем с нетерпением ждать от Вас настоящей игры! Слава Украине!
pahentrahen
Слава Україні!!!!
Kinik Alex
Скажіть, будь ласка, що це Зінченка не буде в складі