Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 25 червня 2021, 20:06
27795
16

ВІДЕО. Ярославський представив нових гравців Металіста

Склад харківської команди поповнили Рибка, Цуріков, Ріаскос і Банада

| Оновлено 25 червня 2021, 20:06
27795
16
ВІДЕО. Ярославський представив нових гравців Металіста
ФК Металіст

У п'ятницю, 25 червня, в харківському готелі Kharkiv Palace 5* пройшла презентація чотирьох новачків відродженого «Металіста». В команду прибули голкіпер Олександр Рибка, колумбійський форвард Брайан Ріаскос, захисник Андрій Цуріков і півзахисник Євген Банада. Представив нових гравців президент «Металіста» (2005-2012) Олександр Ярославський.

«Відчуття зараз у мене хвилюючі, тому що 9 років я жив без футболу, без «Металіста». Буквально пару днів назад читав матеріал про одного з босів «Ювентуса» Джамп'єро Боніперті. Так ось він на питання «Ювентус» — у вашому серці?» відповів: «Ювентус» і є моє серце». Так я скажу, що «Металіст» — моє серце.

Брайан Ріаскос — чудовий нападник, він принесе задоволення вболівальникам. Харків'яни зголодніли, як ми говоримо, за серйозними «шпілерами», після «Металіста» який був у 2005-2013 роках. Думаю, цей склад буде сильніше.

Олександр Рибка — відомий голкіпер. Упевнений, що він принесе команді славу, уболівальникам — задоволення від гри, і сам отримає задоволення. У «Металісті» все для цього є.

Чому відомі гравці вибирають саме «Металіст»? Напевно, в нас щось є, так само, як і в них. Разом ми досягнемо мети — грати в Лізі Європи», — поділився Олександр Ярославський.

Також він розповів про хід робіт з відновлення інфраструктури «Металіста»:

«Як я і обіцяв, ми повернули «Металіст», відновлюємо інфраструктуру, трансфери — гідні. Ми «з'їли» Другу лігу, впораємося і з Першою, і вже приступимо до «десерту» гри — Прем'єр-ліги.

Процес відновлення інфраструктури «Металіста» йде повним ходом. Зараз фахівці працюють з нашою Spidercam, до початку чемпіонату вона буде готова. Ремонтуємо Північну трибуну, Західна трибуна в жахливому стані. Працюють люди на 14 ігрових полях дитячої футбольної академії, там вже в листопаді будуть займатися діти. Все, що можна було знести з минулого життя, ми знесли, зараз все робимо нове і сучасне. Все зробимо ідеально!

На даний момент йде нове структурування власності «Металіста» і належне оформлення документів. Ми всі знаємо ситуацію зі спецконфіскацією, коли нічого не було оформлено, як було потрібно. Але процес завершиться, впевнений, що скоро «Металіст» буде тренуватися на своїй базі».

Нові гравці команди поділися своїми враженнями про Харків і пообіцяли уболівальникам яскраву гру.

Олександр Рибка: «Мені подзвонив Олександр Миколайович [Кучер] і запропонував грати в «Металісті». Я порадився з сім'єю і прийняв цю пропозицію, адже від неї не можна було відмовитися».

Для Брайана Ріаскоса харківське літо виявилося дуже спекотним, але він готовий до ігор, тим більше, що багато читав про «Металіст».

«Питання мого переходу в «Металіст» вирішилося швидко, за кілька годин. Я вдячний всім, хто причетний до цього. Обіцяю грати стабільно і вигравати», — сказав Андрій Цуріков.

«Ми обговорили всі питання з Олександром Миколайовичем, коли він подзвонив. Він хотів бачити мене в команді, тут мене чекали — це головне. Які цілі сьогодні? Хочеться якомога швидше вийти у Прем'єр-лігу», — зазначив Євген Банада.

Оцініть матеріал
(97)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 03:30 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kherson384
Металлист - давай щимись!
avk2307
А кАналы про Металист 1925 все новости. Кто же победит ? Я думаю Ярославский из первой лиги скорее всего выйдет а 1925 обратно уйдет
Александр Пышненко
Писать про это и про то, как слил Металлист кацапам, шпионам и просто подонкам, я не буду, писал - не пропускают, - поэтому буду краток - Бог этому типу судья, и наверняка накажет за лживые слова. Ну, типа того, что язык наколют. Мне не интересно, как лживого черти наказуют...
VAD
Тот случай когда человек любит не футбол в себе а себяв футболе
OnlyKharkov
А где сообщения от Кыян про боргЫ?
M@kS7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил