Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 28 червня 2021, 21:31
1017
1

Сиріл Ган – Алєксандр Волков. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC Fight Night 190

| Оновлено 28 червня 2021, 21:31
1017
1
Сиріл Ган – Алєксандр Волков. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

В ніч із суботи на неділю, 27 червня, у Лас-Вегасі відбудеться турнір UFC Fight Night 190. У прямому ефірі поєдинки покаже телеканал Setanta Sports.

Сиріл Ган займає в рейтингу важковаговиків UFC 3-є місце, а його суперник по мейн івенту шоу Алєксандр Волков 5-е.

Ган (8-0) успішно провів зиму. У грудні він у другому раунді нокаутував колишнього чемпіона UFC Джуніора Дос Сантоса, а в лютому впевнено обійшов Жаірзіньо Розенструйка за підсумками п'яти раундів.

Волков (33-8) після поразки Кертису Блейдсу річної давнини здобув дві поспіль перемоги, фінішувавши суперників ударами в другій п'ятихвилинці. У жовтні ним був зупинений Волт Харріс, а в лютому - іменитий ветеран Алістар Оверім.

Прогноз на бій

У цій парі ми маємо справу з двома яскраво вираженими ударниками-фінішерами. Волков є вихідцем з карате, а Ган - з муай-тай.

Росіянин набагато більш досвідчений за свого суперника і більш технічний як ударник. Але у Волкова трапляються проблеми з фізично сильними грепплерами, а Ган у цьому компоненті непогано підкований і навіть має дві перемоги сабмішном в UFC. Ган може застосувати тактику постійного тиску і проведення тейкдаунів. Але що стосується стійки, то Волков за рахунок своїх навичок, досвіду і антропометрії може успішно перебивати суперника.

Очікуємо, що це буде близький поєдинок із невеликою перевагою Волкова, але все ж ударна міць, грепплінг і натиск в результаті можуть принести Гану перемогу. З огляду на слабке підборіддя «Драго», Ган може чисто нокаутувати суперника або фінішувати його граунд-енд-паундом.

Перемога Гана нокаутом у 3-му раунді

1xBet  
  • 1.64
  • 51
  • 2.15
Сделать ставку Зробити ставку
Favbet  
  • 1.67
  • 2.30
Сделать ставку Зробити ставку
Parimatch  
  • 1.69
  • 2.31
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Пітон
Волков противника ушатает! На других официальных сайтах коф на победу Волкова не будет перевишать 1.7 ! Кстати на этом сайте самая быстрая регистрация онлайн ✌️💪